З 20 листопада Меркурій перестає бути ретроградним, а от справи, розпочаті у цей час, краще закінчити в першій половині 21 листопада. Відомо, що вже з 22 числа всі знаки Зодіаку відчують прилив сил і енергії. Так, буде прекрасний час для нових справ і проектів.

З 20 по 22 листопада діє перехідний період, в який краще тримати свої емоції під контролем. Кінець негативного періоду може сприйматися як очищення. Так, краще всього в цей час розірвати любовні відносини, які не приносять радості.

В цей же час експерти відзначають, що з 20 листопада по всій Землі активізується геомагнітний шторм, який стабілізується лише через 5 днів. При цьому лікарі стверджують, що практично ¾ населення відчувають на собі вплив магнітних бур.

Меркурій

Так, у людини може боліти голова, бувати перепади настрою, ломота в суглобах або скачки артеріального тиску.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Вплив магнітних бур, на думку медиків допоможе контроль артеріального тиску. Також варто пити більше води, обмежити споживання солі в раціоні і менше їсти. Також допомагають прогулянки по свіжому повітрю.

Астрологи ж підкреслюють, що кінець тижня може стати прекрасним стартом для нових починань. Так, стануть успішними відмова від шкідливих звичок, навчальних курсів або заняття в спортивному залі.

Нагадаємо, Сонце згасне" у грудні 2019 року.

Як повідомляв Знай. ua, вчені розповіли про ретроградному Меркурії.

Також Знай. ua писав, 8 законів Всесвіту, які потрібно знати.