Символом Нового року 2020 є Білий Металевий Щур, який вважається досить вибагливим. Рекомендується не лише добре продумати у чому зустрічати прийдешній рік та що готувати для святкового столу, але й подбати про те, щоб у домі не залишилося зайвих речей.

Фахівці дали поради, що варто змінити у будинку до настання Нового року 2020 для того, що зробити свято успішним і ретельно підготуватися до зустрічі.

Рік Білого щура, фото: korysniporady.com.ua

Насамперед необхідно позбутися вантажу минулого. Варто пам'ятати, що старі речі, наприклад непотрібні студентські конспекти чи стара література є водночас відмінним місцем для розмноження пилових кліщів.

Також варто викинути все те, що не підлягає ремонту. Долю всієї поламаної техніки, розбитих ваз та посуду, порваних речей необхідно вирішити до кінця поточного року. Вважається, що такі речі не дозволяють потрапити в дім чому новому.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Магічні прикмети на Рік Білого щура, фото: ukr.media

Це ж стосується старих подушок та дірявого одягу — їх необхідно або привести до ладу, або ж позбутися. Такі речі начеб то можуть призвести до злиднів. Саме через це Новий рік всі намагаються зустрічати у новому одязі, щоб прожити його у добробуті та достатку. Крім того, таким чином появиться хороший стимул придбати нові красиві речі.

Рекомендується також звернути увагу на різні дрібнички, як от валіза без ручки та різний мотлох, який шкода викинути. Перед Новим роком саме вдалий час, щоб розібратися із такими речами: викинути, подарувати, продати. Вважається, що різний мотлох зберігає в собі негативну енергетику.

Крім того, існує думка, що не варто залишати у своєму домі речі, котрі хтось забув, а також порожні флакони та упаковки.

Рік Білого щура, фото: lux.fm

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, як потрібно зустріти і провести 2020 рік, щоб отримати і зберегти благополуччя

Як повідомляв портал "Знай.ua", склали гороскоп у сфері здоров'я на рік Білого щура

Також "Знай.ua" писав, як і де зустрічати новорічні свята