Еротичний гороскоп на 19 листопада Овен

Якщо ви відчули, що краще уникнути сексу з фізичних причин, то краще засмутити партнера, ніж свій організм. Він може дуже погано відплатити за неуважність.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Телець

Гарненько підготуйтеся до інтимного побачення. Влаштуйте так, щоб партнер сам захотів зробити перший крок до вас і ліжка.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Близнюки

Якщо хочете опинитися на висоті, то не розлучайтеся з водою. Ця стихія дуже допоможе вам. Більше пийте, використовуйте ванну або душ, можете просто поставити вдома декоративний фонтанчик.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Рак

Секс вас сьогодні мало цікавить. Ви всіляко намагаєтеся ухилитися від нього. Але якщо ці хитрощі розкусять, то, можливо, доведеться займатися тим, що ви не дуже любите.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Еротичний гороскоп на 19 листопада Лев

Не дуже поспішайте, дозвольте собі насолоджуватися кожним рухом і подихом, кожною хвилиною разом. Так ви отримаєте набагато більше задоволення.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Діва

Для вашого партнера секс стане найкращими ліками, якщо раптом він захворів. І тільки ваші ласки спрацюють, чужі можуть навіть посилити хворобу.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Терези

Зірки приготували для вас сюрприз у вигляді приголомшливого сексу. Ви немов будете кружляти в еротичному танці. Хоча багато чого залежить від вашого емоційного стану.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Скорпіон

Якщо ваш партнер буде покірним, то ви сприймете це в штики. Адже саме вам зараз хочеться бути веденою половинкою. Просто поясніть це коханому.

Еротичний гороскоп, фото: Uainfo.org

Еротичний гороскоп на 19 листопада Стрілець

Проблеми в житті можуть змусити вас замкнутися в собі. Але від цього може врятувати ваш партнер. Ви не тільки отримаєте задоволення, але і розслабитеся, і повернете життєрадісність.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Козеріг

Не ховайте ваші думки і бажання. Все одно все видно по обличчю. Так що всі, кого ви хочете, в будь-якому випадку дізнаються про це. Хоча можете просто їх уникати.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Водолій

У вас буде одразу так багато різних емоцій, що може з них вийти букет. А от красивим він буде або безглуздими, це вже залежить від вибору людей, з якими ви проведете час.

Еротичний гороскоп на 19 листопада Риби

Рибам може захотітися різноманітності і саме це почуття буде їх збуджувати найбільше. Якщо не хочете міняти партнера, внесіть корективи в інтимне життя з нинішнім.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.