В останній десяток років селфі завоювали по всьому світу колосальну популярність. Людям подобається фотографувати себе і викладати фото в соціальні мережі, щоб похвалитися перед друзями і завоювати популярність. З'являються все нові і нові способи, як сфотографувати себе в незвичайному і оригінальному ракурсі. Серед таких фото вже давно свою нішу зайняли в селфі в дзеркалі. Адже це просто і зручно, але російський маг попереджає, що така "інстаграмна звичка" може призвести до небезпеки.

Селфі в дзеркалі, Pinterest

Маг розповідає: "Селфі через дзеркало – небезпечно! Річ у тому, що дзеркала здатні накопичувати в собі енергію, як погану, так і хорошу. Ця енергія недоступна у людському вимірі, але її можуть відчувати представники потойбічних світів".

Дзеркало накопичує в собі енергію, яка була доступна потойбічному вимірюванню. Але як тільки ви робите в дзеркалі фото, то ця енергія переходить на вас. Наслідки такого ефекту не райдужні - від нічних кошмарів до особистих невдач. Особливо сильний негативний ефект буде, якщо старовинне дзеркало, яке вже накопичила в собі багато енергії.

Маг говорить, що багато сучасних дівчат роблять сотню фото в дзеркалах. Одна фотографія не принесете вам шкоди, але робити це часто не варто. Маг пояснює, що темна сторона світу може пробачити людині невелику "витівку", але якщо її постійно турбувати, то біда неминуча.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Селфі в дзеркалі, Pinterest

Маг додає, що з такої ж причини не варто фотографувати годинники. Вони пов'язують реальний світ з простором часу. Якщо ви втручаєтеся в це вимір, то можете змінити термін свого життя або близької вам людини.

Нагадаємо, раніше тяжка церемонія прощання з улюбленим родичем обернулася містичним воскресінням: "Воно заворушилося...".

Також Знай.uа писав, як вищі сили втручаються в наше життя через птахів, нумерологію і сни.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що езотерики розповіли, які знімки не можна зберігати в будинку - краще позбутися.