12 листопада, вівторок, буде день повного місяця - згідно з повір'ями, у цей день всесвіт може як нагородити людину удачею, так і зруйнувати всі її плани. Пік повного місяця буде о 15:34, Місяць в знаку Тільця.

Що не можна робити в повний місяць

Щоб захистити себе від негативного впливу повного місяця, астрологи рекомендують дотримуватися кількох загальних правил. В першу чергу, постарайтеся ні з ким не сваритися. Не потрібно здійснювати фінансові операції і навіть підписувати документи, що якимось чином пов'язані з грошима. Бажано не вживати алкоголь. Краще всього провести вдома прибирання, адже повний місяць - це день чистоти і гармонії.

В повний місяць важливо відновити свої сили і душевну гармонію, зайнятися своїм здоров'ям. Не потрібно перевантажувати себе. Прислухайтеся до своїх бажань - зірки будуть на вашому боці.

Астрологи розповіли, як позначиться повний місяць на кожному зі знаків Зодіаку.

Місячний календар на листопад 2019, УНІАН

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку в повний місяць

Овен

12 листопада представники вогняного знаку можуть присвятити себе найскладнішим справам, вам вистачить сил їх завершити. Тільки будьте обережні, можуть дати знати про себе старі хвороби.

Телець

В повний місяць 12 листопада Тельці задумаються про те, щоб повернути колишні стосунки. Гарненько подумайте, чи дійсно вам це потрібно. Також в цей день ймовірні корисні знайомства.

Близнюки

Не найвдаліший день для Близнюків, можуть розгорітися конфлікти. Подумайте, чому так відбувається. Можливо, є якісь невирішені питання.

Повний місяць, КП

Рак

У цей день можна сміливо позбуватися від старого: як залежалих речей, так і нерадісних думок. Сміливо придумуйте нові ідеї, які можуть принести вам чималий фінансовий прибуток.

Лев

В повний місяць 12 листопада Левам рекомендується відпочити. У вас буде довгий складний період, який триватиме приблизно до лютого 2020 року. Розслабтеся, поки можете собі це дозволити.

Діва

Ви можете розкрити таємниці про вашого партнера або на роботі, які можуть вас розчарувати. Однак, деякі з таких подробиць можуть зіграти вам на руку.

Терези

Дозвольте собі відпочити і не перепрацьовувати. Ви ризикуєте потрапити у складну ситуацію. Нехай все йде своєю чергою, менше турбуйтеся.

Скорпіон

12 листопада вам не рекомендується робити жодних різких змін у житті. Більше прислухайтеся до думки оточення, вони щиро хочуть вам допомогти.

Стрілець

День буде наповнений удачею. Сміливо займайтеся всім, чим тільки захочете. Удача буде на вашому боці як у кар'єрі, так і в особистому житті.

Повний Місяць, Пронедра

Козеріг

Для Козерогів 12 листопада стане днем змін. Можете змінювати у своєму житті все, що захочете: зачіску, гардероб, а може ви нарешті знайдете в собі сили записатися в спортзал або секцію.

Водолій

Повний місяць Водолії проведуть у спорах, через що постійно будуть відволікатися від дійсно важливих речей. Можливі розбіжності з начальством, що зіпсують вам настрій.

Риби

12 листопада у Риб можуть відбутися спонтанні зміни на особистому та професійному фронті. Ви також можете одержати несподівану допомогу. Астрологи рекомендують вам не лякатися експериментів.

Нагадаємо, раніше у чому зустрічати Новий рік 2020: астрологи назвали щасливі кольори для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.uа писав, що астрологи назвали щасливчиків, яких накриє грошова лавина у 2020 році.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що доживуть до 100 без зайвих зусиль: п'ятірка "найміцніших" знаків Зодіаку.