Згідно з дослідженнями, лише 8% жінок можуть відчувати оргазм від вагінального проникнення. Росіянка Ірина — інтернет-маркетолог, колишній керівник відділу розвитку соціальних мереж вирішила прочитати дослідження про жіночих оргазмах і виявила там багато всього цікавого.

Наприклад, лише 8% жінок отримує оргазми тільки від вагінального проникнення — іншим 92% потрібна додаткова стимуляція. Ще, за статистикою, гетеросексуальні жінки отримують менше оргазмів, ніж бісексуальні і гомосексуальні. Про все це, а також про причини відсутності оргазмів у жінок вона написала в Instagram.

Мета сексу не завжди в оргазмі. Про які взагалі цілях можна тут говорити? Секс радше процес, ніж результат, і він повинен подобатися весь, від початку до кінця. Інакше який у ньому сенс? Трохи потерпіти, по-моєму, нечесно і по відношенню до себе, і по відношенню до партнера. А в перспективі може призвести до смерті інтимного життя у стосунках.

імітація оргазму
Імітація оргазму, фото з архіву Знай.ua

"З боку чоловіків я часто стикалася з іншим ставленням до сексу. Їм потрібен мій оргазм (оргазм партнерки в принципі). Як ніби це головна ознака їх чоловічої спроможності. Дівчина отримал оргазм і можна медальку на груди повісити - я оргазматор. І мачомен буде мучити партнерку до переможного...", - зазначає блогерка.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Пам'ятаєте, у "Сексі у великому місті" Міранді попався такий чоловік? Вона не хотіла прикидатися, але коли слизова була близька до опіків від тертя, Міранда зімітувала бурхливий оргазм. Мені здається, міф про жіночий (особливо багаторазовий) оргазм псує гарну річ — секс. Краще прагнути до загальної задоволеності сексом, і вона не завжди дорівнює оргазму.

Уявляєте, за останні 80 років було не менше 33 досліджень на цю тему.

Лише чверть жінок регулярно відчувають оргазм під час статевого акту. При цьому лише 8% жінок здатні відчувати оргазм виключно від вагінального проникнення. У цих щасливців клітор розташований до піхви ближче, ніж у інших. А іншим 92% потрібні додаткові ласки геніталій, масаж і все інше, про що ви і самі знаєте. Але при цьому техніки та вміння партнера не гарантують оргазм!

інтимні стосунки
Інтимні стосунки, фото з архіву Знай.ua

Не існує єдиного алгоритму, як довести жінку до оргазму. Так, хлопчики, з кожної доведеться повозитися і з'ясувати, що подобається саме цій дамі. Заради справедливості скажу, що правило поширюється і на чоловіків, у них теж не все так очевидно і просто. Різним людям подобається різне.

Секс не повинен перетворюватися в гонку на виживання, за оргазмом. А скоріше в процес вивчення один одного, поступового психологічного зближення, підвищення довіри і розкриття. І ще це процес знайомства з собою. Нарешті побачити себе, розглянути з усіх боків, в тому числі знизу, і визнати, що ви диявольськи хороші собою, як вас не крути. Що ви така, з усіма складочками і волосками, маєте право кайфувати від свого тіла і тіла партнера. І більше того, навчитися кайфувати від себе — ваш обов'язок. За вас це навряд чи хтось зробить. Стати егоїсткою, зізнатися собі і чоловікові в тому, чого ви реально хочете. Або чесно сказати, що ви поняття не маєте, чого ви хочете. Ви не знаєте, де у вашому тілі чарівна кнопка "оргазм", і вам треба це дізнатися разом. А бажання і задоволення партнера почекають.

Нагадаємо, сидяча робота - зло: робіть це кожні 30 хвилин, аби не перетворитися на "планктон".

Як повідомляв Знай. ua, одягайте шкарпетки і спати: лікарі сказали, як забезпечити здоровий сон і гарячі ночі.

Також Знай. ua писав, що шрами на тілі загартовують душу: українці дали бій комплексам "неповноцінності", унікальні кадри.