За китайським календарем покровителькою прийдешнього року є Білий Щур. Це тварина, яка по-особливому дбає про власне здоров'я. Астрологи із врахуванням впливу планет та символу прийдешнього нового року склали гороскоп у сфері здоров'я для всіх знаків Зодіаку.

Рік Білого Щура 2020, Факти

Овен
Астрологи рекомендують Овнам контролювати свою поведінку і частіше думати про наслідки, оскільки у високосному році збільшиться ризик травматизму. Найкритичніші періоди — перший і останній місяці року. У другій половині року можуть загостритися хронічні захворювання, тому слід строго дотримуватися лікарських рекомендацій.

Телець
Сильна завантаженість Тельців з початку 2020 року грозить проблемами зі шлунково-кишковим трактом через нерегулярні приймання їжі. Загострення захворювань можуть привести Тельців до лікарні й навіть до операції. 2020 рік обіцяє бути досить стресовим періодом і може навіть призвести до невротичних розладів.

Близнюки
Основною проблемою Близнюків в наступаючому році стане ослаблений імунітет. У лютому-березні високий ризик підхопити інфекційне захворювання. Щоб уникнути лікування в стаціонарі, астрологи радять більше часу проводити на свіжому повітрі й зміцнювати свій імунітет. Також рекомендується звернути увагу на проблеми опорно-рухового апарату.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Сонливість, Ibtimes

Рак
Представники знаку можуть скаржитися на денну сонливість і швидку стомлюваність вже від початку року. Ракам варто перевірити роботу ендокринної системи, а навесні — пройти курс гормональної терапії. Більш спокійною для них буде друга половина року. Найбільше Ракам загрожують проблеми на тлі нервового розладу, стресу і навіть депресії. У наступному році може трапитись подія, яка похитне психічну рівновагу. Астрологи рекомендують звернутися до лікаря і більше спілкуватися з близькими людьми, оскільки їхня підтримка буде потрібна як ніколи.

Лев
Слабким місцем левів у 2020 році стануть проблеми з серцем. Якщо вчасно не звернутися до лікаря, то вже восени можна надовго потрапити до лікарні. Левів астрологи закликають відмовитися від шкідливих звичок, зокрема, від алкоголю і пристрасті до жирних страв. Крім цього, восени 2020 років є ризик отримати проблеми з печінкою.

Діва
Найбільш уразливими у наступному році у Дів будуть очі та сечостатева система. У осіб старшого віку висока ймовірність підвищення очного тиску і розвиток глаукоми. Дівам радять не напружувати зір даремно і чітко дотримуватись лікарських рекомендацій. Також не зашкодить пройти ультразвукове дослідження сечостатевої системи.

Прийом у лікаря, news.dtkt.ua

Терези
Представників цього знаку астрологи закликають в жодному разі не займатися самолікуванням. Непрофесійний підхід до лікування може обернутися запущеними хворобами. Терези на початку і в кінці року будуть страждати від хронічних захворювань дихальної системи, дехто з них лікуватиме гайморит. З першого місяця наступного року варто подумати про зміцнення імунітету та уникати простуди.

Скорпіон
Наступний рік для Скорпіонів буде досить здоровим та не принесе їм особливих розчарувань. Головне не нехтувати гігієною, адже в цьому році у всіх без винятку людей зросте ризик інфекційних захворювань. Також Скорпіонам варто задуматися про контроль власної ваги та запобігання розвитку холестеринемії. Астрологи радять прищеплювати корисні звички вже зараз, щоб не хворіти у майбутньому.

Стрілець
Рік 2020 обіцяє бути досить енерговитратним для Стрільця. Представники знаку витрачатимуть багато енергії, не маючи можливості повноцінно її відновлювати. В результаті ближче до осені Стрілець відчує себе абсолютно виснаженим і змученим. Астрологи радять їм взяти влітку повну відпустку і добряче відпочити. Надалі Стрільцям рекомендують навчитися контролювати витрату енергії і більше часу приділяти її відновленню

Проблеми із зором, mobiclinic.com.ua

Козеріг
Навесні 2020 року представникам знаку слід бути гранично акуратними, щоб не потрапити в неприємну ситуацію і не травмувати себе. Астрологи рекомендують перевірити органи зору і опорно-руховий апарат. Виявлені проблеми обов'язково почати усувати відразу, адже в іншому випадку вже у 2021 році вони дадуть про себе знати.

Водолій
Значно зіпсують настрій та здоров'я Водоліїв безладні статеві зв'язки у 2020 році. Представники цього знаку ризикують підхопити неприємне венеричне захворювання. Тому астрологи особливо рекомендують використовувати засоби контрацепції й уникати випадкових статевих зв'язків. Крім того, підвищена конфліктність Водоліїв може перерости у невротичні захворювання. Варто обмежити спілкування з неприємними людьми та приймати на ніч заспокійливий засіб натурального походження.

Риби
Риб від початку року можуть турбувати проблеми з зубами, які принесуть їм чимало неприємностей. Буде не зайвим подумати про запис до стоматолога завчасно. У більшості Риб в середини 2020 року з'являться проблеми зі спиною. Астрологи радять якомога раніше почати робити гімнастику від остеохондрозу, щоб не запустити захворювання хребта. Крім того, можна купити абонемент в басейн і переглянути власне харчування.

Рік Білого Щура, pmg.ua

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які передчасно постаріють

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірки вказали на щасливчиків, які розбагатіють в листопаді

Також "Знай.ua" писав, що назвали головних невдах по знаку Зодіаку