Товстого кота на ім'я Віктор, який важить цілих 10 кілограмів, не захотіли пускати в салон літака Москва-Владивосток. Але кмітливий господар придумав, як вирішити ситуацію.

Про випадок в соціальній мережі розповів Михайло Галін, власник котика.

Кіт Віктор важить 10 кілограмів, а це на 2 кілограми більше, ніж дозволяють проносити в салон. Співробітники авіакомпанії запропонували відправити кота в багажне відділення, але господар відмовився. Він здав квиток і придумав, як викрутитися з ситуації:

"Пославши за заздалегідь визначеним напрямом всю делегацію авіаперевізника, вручив їм свій посадковий і знявся з рейсу з усім багажем і котом. Далі було прийнято стратегічне рішення про пошук схожого кота меншою фізичної маси. Завдяки друзям з Риги і Москви, хто активно брав участь у пошуках (за що я безмежно вдячний), міні-Віктор був знайдений...".

Кот Віктор з власником, Апостроф

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Однак, на цьому проблеми з поїздкою не закінчилися. Максим розповідає, що наступного дня ціна на квитки до Владивостока становила 1000-1500 євро. З великим трудом господар кота зміг знайти квиток за доступною ціною, який можна було оплатити бонусними балами. Місце продавалося в бізнес-класі.

Кот Віктор, Апостроф

Росіянин розповідає, як ситуація розгорнулася далі: "Провівши чергову ніч у столиці, ми з котом, котом-дублером і його господарями вирушили в аеропорт. Операція з підміни товстого кота Віктора мініатюрну кішечку Фібі пройшла успішно - ваги показали допустиму норму, а співробітниця авіакомпанії люб'язно видала посадковий, побажавши щасливого польоту".

Нагадаємо, раніше з гарбузами в лапках: як щасливі мешканці святкують Хелловін у зоопарку Києва.

Також Знай.uа писав, що туристи ще такого не бачили: в Моршині показали 3-метрову рись, вражаючі фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Карпатах через зміни клімату буянять ведмеді, місцеві перелякані: "Боюся, щоб не вбили".