Гороскоп на 9 листопада Овен

Вам дуже потрібна увагу і схвалення оточуючих. Але навіть отримавши все це, ви не відчуєте себе гідним, хоча і заслужили всі лаври.

Гороскоп на 9 листопада Телець

Ви перебуваєте в дуже нестабільній ситуації, однак в цей день вона спрацює на вас. Користуйтеся моментом, поки він не пройшов.

Гороскоп на 9 листопада Близнюки

Все навколо вас буде настільки туманно, що складно буде скласти ясну картину. Не ризикуйте і не робіть активних дій, перечекайте.

Гороскоп на 9 листопада Рак

Зараз вам дуже сильно потрібен відпочинок від суспільства, навіть від тих людей, яких ви дуже любите. Недовга самотність дуже допоможе вам.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Гороскоп на 9 листопада Лев

Життя все не перестає розставляти для вас перешкоди. Використовуйте не силу, а розум, інакше не пройдете цю дистанцію найближчим часом.

Гороскоп на 9 листопада Діва

Хоча у вас чудові наміри, ви можете зробити ситуацію тільки гірше. Але про затію зовсім не забувайте, буде шкода, якщо вона пропаде.

Гороскоп на 9 листопада Терези

Терезам варто бути обережніше, особливо якщо зіткнетеся з чимось новим. Не робіть різких рухів, будьте більш гнучкими і акуратними.

Гороскоп на 9 листопада Скорпіон

Від вас терміново комусь може знадобитися допомога. Це займе весь день, але все ж не відмовляйтеся, адже тільки ви можете допомогти цій людині.

Гороскоп, Саратов 24

Гороскоп на 9 листопада Стрілець

Ваша найбільша помилка в цей день – недооцінювати свої сили. Зверніть увагу на це, інакше і день, і сили пропадуть даром.

Гороскоп на 9 листопада Козеріг

Все, що відбуватиметься сьогодні, сприймайте серйозно. Навіть якщо вони вас тільки смішать. Наслідки ви скоро відчуєте на собі.

Гороскоп на 9 листопада Водолій

Зірки подарують вам дивовижний талант втручатися в чужі справи. Так ви переплутаєте всі плани оточуючих. Позбавтеся від такого подарунка, як можна швидше.

Гороскоп на 9 листопада Риби

Спробуйте все ж зрозуміти, що саме сьогодні слід зробити. В іншому випадку все, чого ви досягнете, зникне як дим, розвіяний вітром.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.