Вчені Болгарського історичного музею розповіли про те, що знайшли старі записи щоденників легендарної ясновидиці Ванги. Вони зробили неймовірне відкриття під час вивчення національних архівів.

У щоденниках ясновидиці вони знайшли текст грошового змови Ванги, який вона використовувала не тільки для звичайних людей, але і для правителів найпотужніших країн.

Таємниці великої Ванги завжди приховували причетність цієї жінки до великим магічним звершень. Відомо, що до неї зверталися керівники держав, а значить її методи дійсно працювали. Історики запевняють, що в записках зміг зберегтися сам текст змови.

Ванга

Так, у Ванги написано, що необхідно взяти три монети і три купюри. Їх розкласти на чистому столі, який повинен бути застелений скатертиною. З грошима поруч варто поставити вазу з фруктами та солодощами.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Для ритуалу важливо вимовити в такій атмосфері: "Життя солодка і в утриманні, та без дзвінких монет і шурхотить купюр її не купиш. Гроші в господарстві нехай водяться, додаються і не перекладаються".

Так, ясновидиця не тільки читала сама даний змова, але і давала нужденним цей листочок. Вона проводила особисто такий ритуал лише чиновникам високого рангу.

Нагадаємо, Ванга залишила пророцтво для цих знаків Зодіаку, відчуй магію 2020.

Як повідомляв Знай. ua, найвідоміший пророк України залишив неоднозначне послання для людства.

Також Знай. ua писав, про найбільш точні передбачення все розставили по місцях.