Легендарна болгарська пророчиця Ванга встигла залишити магічний прогноз для таємничого числа 2020. Так, експерти виявили в словах Ванги прогноз про те, що чекає на три знаки Зодіаку наступного року.

Як би це дивно не звучало, але, слова болгарської провісниці говорять про те, що на ці знаки Зодіаку чекає успіх у бізнесі і романтичних справах, пише портал "Політека".

Близнюки

Близнюки

Вони пожинатимуть плоди важкої праці протягом усього чинного року, який неабияк вимотав їх сили. А ті, хто зустрів у невеликих проміжках відпочинку другу половинку, зможуть грунтовно зміцнити стосунки. На одинокого Близнюка чекая довгоочікувана зустріч, вважала Ванга. Представників знаку буквально переповнить енергія, так що всі проєкти, як особисті, так і професійні, вони зможуть довести до ладу.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Діва

За прогнозом Ванги, нехай початок року обернеться для представників знаку труднощами, їх варто пережити, бо їх подолання обернеться для Дів користю. Слідом загубляться і проблеми зі здоров'ям, зникнуть постійні головні болі і безсоння, однак ще й удача повернеться. Вона проявить себе в той момент, коли майбутнє здасться занадто похмурим.

Козеріг

Козеріг

А ось у цього знаку Зодіаку казкове майбутнє. Весь рік з представниками земного знаку відбуватимуться численні сюрпризи, при цьому вони торкнуться як романтики, так і кар'єри. Так начальство раптово вирішить підвищити зарплату, а це допоможе виконати заповітну мрію. Щастя, удача, і суцільне везіння — пророцтво Ванги не пророкує нічого іншого.

Нагадаємо, Третя світова не за горами: найвідоміший пророк України залишив неоднозначне послання для людства.

Як повідомляв Знай.uа що чекає на Україну в найближчому майбутньому: найбільш точні передбачення все розставили по місцях.

Знай.uа писав, гаряча переможниця "Битви екстрасенсів" виявилася чоловіком: ось що ховалося під яскравими вбраннями.