Одне з найстрашніших пророцтв про майбутнє людства Третя Світова війна вже не перший рік поспіль є причиною для суперечок та страхів між людьми. На цю тему провидці говорили ще до Першої і Другої Світових воєн.

Вже минуло декілька років, як помер старець Іона, але він досі вважається одним з найбільш знаменитих провидців у світі. Йому вдалося передбачити війну на Донбасі і саме він говорив про Третю Світову війну, яку згадували ще Ванга і Нострадамус.

Старець Іона

Виявилося, що перед смертю Іона записав страшне послання із передбаченням про майбутнє світу, яке нещодавно було опубліковано в мережі. Розмови про Третю Світову війну підкріплюються й напруженою ситуацією між деякими країнами. Зараз такі бесіди вже вийшли з мережі й активно обговорюються навіть сильними представниками світу.

Людство налякане можливим кровопролиттям і готове вірити в передбачення пророків і ясновидців. Одеський старець Іона спрогнозував, що дві потужні держави не зможуть поділити між собою ресурси й спровокують глобальний конфлікт. Згідно з його слів, ця війна стане найстрашнішою в історії людства. Багато країн будуть зруйновані, а деякі — припинять своє існування. На думку Іони Третя світова війна почнеться у 2030-х роках.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Старець Іона

Вчені, які працюють з дуже старими біблійними тестами повідомляли, що їм вдалось знайти давнє пророцтво, яке пророкує кінець світу. Згідно з їхнім трактуванням знайдених записів, прихід Апокаліпсису буде дуже важким і несподіваним.

Подібний прогноз озвучив і дослідник Біблії зі Сполучених Штатів Пол Макгуайр. Він заявив, що незабаром почнеться Третя світова війна, яка покладе кінець людській цивілізації. Дослідник стверджує, що його прогноз ґрунтується на відомостях зі Священного Писання. Американець вважає, що новий глобальний конфлікт спалахне несподівано для людей. В результаті пройде війна, після якої відбудеться друге пришестя Ісуса Христа.

Нагадаємо, раніше вчені розповіли, яких небезпек слід чекати землянам вже у найближчому майбутньому

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі показали неймовірні кадри виверження найвищого вулкану Європи Етна

Також "Знай.ua" писав, що показали Апокаліпсис із радіоактивними відходами в Чорнобилі