Найпопулярніший та наймасштабніший портал для дорослих, сервіс Pornhub визначився з персонажами, яких глядачі найчастіше шукають напередодні Дня всіх святих.

Що ж, цікаво? Тоді давайте дізнаємося, що дивляться напередодні Хеллоуїна наші сусіди, колеги, начальники, друзі і, можливо, другі половинки.

Джокер

В 2019 році лідером хелловінських вихідних стала гостро солодка Харлі Квінн, лиходійка зі всесвіту DC Comics. Срібне місце у її френда Джокера. Серед найпопулярніших персонажів також виявилися принцеса Жасмін, Аладдін, Людина-павук, Капітан Марвел і Джина Грей.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Харлі Квін

Власне інфографікою, нещодавно поділився Pornhub:

Традиційно багато запитів з класичними образами вчительки, медсестри, покоївки, вампіра, поліцейського, кішечки і зайчика. Також до п'ятірки лідерів увійшли сукуби — персонажі середньовічних легенд, які часто описуються як молоді привабливі жінки з кігтями і перетинковими крилами. Їх ще називають демонами похоті і розпусти. Сукуби відвідують вночі молодих чоловіків і викликають у них хтиві сни. Ага, а ось і ідейка для вечірки, тільки, для закритої, звичайно.

Ковбої, вони такі ковбої

Прекрасна половина шукачів "полунички" частіше запитують ковбоя, Майкла Майерса, Гаррі Поттера і Джокера. А серед чоловіків найбільшою популярністю користуються Джина Грей, Капітан Марвел і принцеса Жасмін.

Нагадаємо, Лана Роудс обрано найкращою акторкою фільмів для дорослих.

Як повідомляв Знай.uа подружка "Холостяка" Кріда відзначилася у фільмі для дорослих.

Знай.uа писав, BMW видалила рекламний ролик з сексом в авто: публіка ще не готова.