Відомий астролог Павло Глоба розповів в прогнозі, кому з представників знаків Зодіаку пощастить зустріти свою другу половинку до кінця 2019 року. Глоба назвав три знаки зодіакального кола, які будуть купатися в любові в останні місяці року.

Раки

Перед початком 2020 року на Раків зваляться раптові зміни в особистому житті, про які вони вже давно мріяли. Ви зможете запросто притягувати до себе увагу протилежної статі. Для Раків, які вже живуть у шлюбі зі своєю другою половинкою, зірки підготували другий медовий місяць. А ті, хто поки самотній, зможуть знайти тих, з ким далі підуть по життю. На роботі все буде добре і спокійно, так що не бійтеся віддатися почуттям.

Леви

Леви захочуть нових емоцій і вражень, а Павло Глоба стверджує, що ваші мрії до кінця року обов'язково збудуться. Самотні Леви можуть і оком не встигнути моргнути, як вже розпишуться зі своєю знайденої другою половинкою. Ваші любовні пригоди під кінець 2019 року перетворяться на справжню казку.

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Козероги

Впертим і працьовитим Козерогам астролог радить відволіктися від кар'єри та зайнятися особистим життям. Тим, у кого є сім'я, потрібно придивитися до своєї другої половинки - ви відкриєте для себе нові грані. А ось "наліво" астролог рекомендує ні в якому разі не ходити та не дивитися - там ви справжньої любові зараз не знайдете, а вірного партнера втратите.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: хто залишиться за бортом.

Також Знай.ua писав про 2020 рік Білого Щура: як привернути успіх і уникнути проблем, поради астрологів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, яким знакам Зодіаку потрібно поберегти себе у листопаді.