Новий фільм "Джокер" з Хоакіном Феніксом у головній ролі набув нечуваної популярності. За місяць прокату він заробив $44 млн і отримав титул "найуспішнішого фільму з рейтингом R".

Більше того, фанати кінострічки облюбували сходи в Бронксі (Нью-Йорк), де знімали сцену з танцем Джокера. Так, проліт, що з'єднує дві вулиці в районі Хайбридж, отримав культовий статус, і туди з'їхалися туристи і блогери зі всього світу.

Але прагнення зробити фото в декораціях фільму зайшло занадто далеко. Адже зараз на "сходах Джокера" можна побачити відразу кілька десятків чоловік, сфотографуватися без сторонніх людей неможливо.

При цьому жителі району незадоволені таким великим притоком туристів у Бронксі. Житель Хайбриджа на ім'я Френсіс заявив, що раніше його сусіди користувалися сходами по дорозі в школу і на роботу, але тепер припинили, тому що їм заважають пройти туристи.

З часом на стовпі біля сходів з'явилася листівка з проханням до туристів "проявити повагу до мешканців району". Але люди розуміють, що все тільки починається, адже скоро Хелловін і до сходів напевно зійдуться десятки Джокерів.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, що в Дагестані чоловік у масці Джокера увірвався в школу і погрожував дітям сокирою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі показали, як змінювалися образи "геніального лиходія" у Джокері.

Також портал Знай.uа писав, як пройшла прем'єра найбільш очікуваного фільму осені.