Все частіше компанії в Україні використовують всілякі акції та розіграші, щоб стати ближче до своїх клієнтів. Клієнти, в свою чергу, охоче йдуть назустріч, вибираючи акції надійних компаній, які заслуговують на довіру. Однак, далеко не всі з них можуть подарувати новий сучасний автомобіль.

До триріччя сервіс онлайн-кредитування MyCredit.ua провів масштабну акцію "Рулимо в літо". Акція проходила з 01.06.2019 по 05.09.2019 на сайті сервісу. Учасниками стали всі клієнти MyCredit, які оформили кредит в період дії акції. Всього за підсумками акції було розіграно 12 смартфонів, 3 телевізори і головний приз - автомобіль Citroen C3.

Переможцем акції і власником суперпризу став клієнт сервісу Ігор Дев'ятияров.

Урочисте вручення та підписання документів на передачу автомобіля відбулося 15 жовтня 2019 року. Переможець акції поділився своїми переживаннями і не приховував своїх почуттів: "Зараз, звичайно, емоції переповнюють. Коли тільки отримав дзвінок під час розіграшу, повірити було складно. Навіть не відразу зрозумів, що сталося. Але коли мене запросили в офіс компанії, я познайомився з директором, тоді вже зрозумів, що все по-справжньому. Зізнаюся, що найважчими були дні перед врученням. Зараз, сидячи за кермом власного автомобіля, відчуваю, що можу будувати плани, про які раніше навіть не думав. Приємно, що є компанії як MyCredit, які так цінують своїх клієнтів."

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У свою чергу, директор компанії MyCredit Дмитро Стензя подякував клієнтам за вибір та підтримку: "В цьому році ми відзначили 3 роки з дня заснування нашої компанії. Це значний термін для нас. Тому ми вирішили відсвяткувати цю подію разом з нашими клієнтами і провели велику акцію, в якій серед безлічі призів розіграли автомобіль. Так, ми хочемо подякувати нашим клієнтам за довіру. Знаємо, що багато хто з них повертаються до нас за якісним сервісом і радять його своїм друзям. Ми дуже цінуємо це. Такі акції формують новий рівень спілкування і довіри між нами. Тільки так компанія може стати ближче до клієнта і допомогти у вирішенні його повсякденних проблем. А це наша місія - зробити доступними гроші. "

MyCredit - сервіс онлайн-кредитування, який надає кредити до зарплати в розмірі до 10 000 гривень. Сервіс функціонує 24 на 7 і пропонує прості й зрозумілі умови співпраці. Все, що потрібно для оформлення кредиту - паспорт, ІПН, банківська картка і доступ в інтернет. Процедура кредитування тут займає не більше 15 хвилин, а гроші на картку надходять миттєво після схвалення заявки.

За три роки роботи компанії MyCredit вдалося увійти до трійки лідерів українського ринку кредитів до зарплати, двічі отримати нагороду "Кращий сервіс онлайн-кредитування" за версією PaySpace Magazine, а також звання "Краще підприємство країни" в рейтингу "Зірка якості". На сьогоднішній день клієнтами сервісу MyCredit вже стали понад 250 тисяч українців.