Міжнародна група вчених стривожила світ інформацією, що в далекому космосі одночасно шість галактик трансформувалися на так звані квазари, тобто на дуже потужні джерела випромінювання з активним ядром.

За прогнозами фахівців, даними квазарами, як і Сонцем, накопичується радіоактивне поле. Крім того, у даних об'єктів дуже мінливі координати розташування. Вчені не можуть пояснити це явище, так як такі зміни повинні відбуватися тривалий час, протягом тисячоліть. Про це повідомляють американські наукові видання.

Зіткнення галактик

Однак цьому явищу знайшли пояснення уфологи, які вважають, що на Нібіру існує технологія, що дозволяє перетворювати на атомному рівні структуру небесних світил.

Варто зазначити, що у більшої частини об'єктів, у складі ядра є радіоактивна плазма. Дана плазма, як вважають уфологи, в певних умовах може пперетворитися на велику ядерну боєголовку.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

На думку уфологів, в момент досягнення критичної маси, вона може вибухнути і залити радіацією космос, при цьому, навіть якщо це відбудеться в далекому космосі, до Землі може дійти величезна нищівна хвиля. Правда, є у даній теорії одне питання, відповідь на яку уфологи дати не можуть. Варто зазначити, що ні у вчених, ні у уфологів немає єдиної думки, чому у "зірок-м'ясників" настільки мінливі координати. За однією з версії уфологів, ці шість планет були створені Нібіру, для знищення Галактики і Сонячної системи.

Нагадаємо, військовий флот інопланетян потрапив на відео і змусив світ завмерти: ось де знаходиться їхня база.

Як повідомляв Знай.uа прибульці існують: вчені знайшли справжню базу НЛО, це відкриття змінить історію.

Знай.uа писав, потужний вибух Нібіру перевершив Чорнобиль і Хіросіму: уламки вже летять до Землі, мільярди людей в небезпеці.