За допомогою Сонячного календаря експертам вдалося встановити дату, коли народився Сатана - це 21 жовтня. За словами експертів, зробити цей розрахунок не так вже й складно. Всім відомо, що число диявола - це 6, а дата - 21 жовтня 2019 року.

"Потрібно просто взяти скласти всі числа, дати й роки між собою. 2+1+2+1+0+9=15=1+5=6. Все дуже просто, як проводити розрахунки ми знайшли в біблії Сатани", - повідомив експерт.

21 жовтня на людину може звалитися безліч неприємностей і спокус. Експерт розповів, що робити, щоб залишитися в безпеці в цей страшний день.

За його словами, потрібно постаратися не виходити з дому, коли стемніє, тому що ніч - це час Сатани. Бажано, щоб на цей день не припали пологи - вони можуть пройти з сильними ускладненнями. Слід не вживати алкоголь, Дияволу буде простіше взяти під своє керівництво людину, яка не може себе контролювати та не усвідомлює, що робить.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Влаштовувати свята і вечірки теж не рекомендується, це може залучити Сатану. Найкраще провести день в спокої та праведності.

Експерт додав: "До небезпеки у цей день, якщо в будинок раптом залетить птах – це до біди".

Нагадаємо, раніше гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Риби нарвуться на сварку, а Близнюки на компліменти.

Також Знай.uа писав еротичний гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: навколо кого розжаряться пристрасті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила, сусіди сходять з розуму: "Чуємо стогін та плач...".