Відомий астролог Павло Глоба розповів, хто зі знаків Зодіаку протягом тижня з 21 по 27 жовтня зможуть значно поліпшити своє фінансове становище.

Павло Глоба повідомляє, що цим знакам потрібно зібратися з силами й не сумувати: удачу доведеться хапати за хвіст і витягати як рибку зі ставка, але це того варто. Отже, яким знакам Зодіаку пощастить на цьому тижні.

Овен

На Овнів буде впливати несприятливий Нептун, тому вони можуть потрапити у скрутне становище. Але воно буде тимчасовим, особливої уваги приділяти йому не варто. Заради того, щоб отримати чималу фінансову винагороду, вам доведеться придумати план дій і чітко його виконувати. Чекайте звісток від малознайомих людей, вони можуть допомогти вам у майбутньому з фінансами.

Рак

Раки в передостанній тиждень жовтня можуть покластися на свою сім'ю і доручити їй займатися будинком замість них. Самим же Ракам не завадить відпочити, погуляти й по можливості відправитися в подорож на вихідних. Але не забувайте про роботу - там вам доведеться викластися на повну. Якщо будете старанно працювати, то вас за це обов'язково винагородять. А якщо ви давно думали працювати на себе, то прийшов час спробувати.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Стрілець

Стрільцям потрібно ретельно вибирати найманців, які будуть займатися їхнім будинком, якщо вони затіяли ремонт, чистку або інші хатні справи. Стрільцям необхідно відпочити й провести час з сім'єю. На початку тижня вас може спіткати нежданий фінансовий прибуток, який допоможе вам реалізувати свої плани. Головне, витрачайте гроші з розумом.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 21-27 жовтня для всіх знаків Зодіаку: хто знайде цікаве хобі.

Також Знай.uа писав про еротичний гороскоп на 21 жовтня для всіх знаків Зодіаку: навколо кого розжаряться пристрасті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дізнайся, з яким знаком Зодіаку в тебе ідеальна сумісність.