Відомо, що в Британії стартувало нове телешоу "Титанік – історії з глибин", де експерти розповідають раніше невідомі історії про затонулий кораблі і демонструють унікальні артефакти.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

Так, зокрема, глядачам шоу показали меню обіду в той день, коли лайнер зіткнувся з айсбергом. А також печиво знайдене в рятувальній шлюпці, шуба однією із стюардес корабля і ключ, використовуваний стюардом на лайнері для того, щоб відкрити шафу з прибраними рятувальними жилетами, пише портал "Clutch".

Всі ці речі були продані на аукціонах за неймовірно великі гроші. Зокрема, печиво придбали за 15 тисяч фунтів (близько 479 тисяч гривень), а меню за 52 тисячі фунтів (близько 1,6 мільйона гривень).

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ще одна моторошна знахідка виявилася пізніше: стюард іншого лайнера, ще не знає про трагедію, сфотографував той самий злощасний айсберг, відзначивши для себе дивні червоні сліди на одній з його сторін. Пізніше виявилося, що тими слідами була фарба Титаніка. Сумне фото також демонстрували в ефірі телешоу.

Нагадаємо, "Надії все менше": Зеленський у відчаї звернувся за допомогою до Макрону.

Як повідомляв Знай.uа буксир в Атлантиці затонув разом з українським екіпажем, останні слова: "Сильний шторм, всі знерухомлені".

Знай.uа писав, загадкове зникнення: в озері виявили затонулий корабель-привид.