У кожної людини є "темна сторона", про яку знає лише вона і не хоче це обговорювати, або навіть визнавати. Але зірки зі своєї висоти бачать всі наші недоліки, і знають, як ті чи інші риси характеру можуть вплинути на життя.

Астрологи розповіли про "демонів", які сидять всередині кожного з нас, згідно знаку Зодіаку

1. Овен
Овни гнівливі і готові вибухнути в будь-який час. Ніколи не переходьте дорогу Овнам, бо дуже пошкодуєте про це.


2. Телець
Телець упертий і егоїстичний. Він знищить кожного, хто стане на його шляху. і якщо вже так сталося - ви не зупините Тельця - навіть не намагайтеся.


3. Близнюки
Близнюків не даремно зображують двома особами. Вони самі чудово знають, як маніпулювати і обманювати, так що навіть не намагайтеся зробити це з ними.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

4. Рак
Поверніться спиною до раку - і цей світ вас втратить. Коли Рак викреслює вас зі свого життя, він повинен переконатися, що ваше життя перетвориться на справжнє пекло. Всі почуття, які вони колись відчували до вас, перетворяться в чисту негативну енергію.

Через надзвичайну чутливість і прихильності до людей, Раки можуть стати дуже підозрілими.

5. Лев
Якщо ви не будете ставитися до Лева як до короля, ви можете бути впевнені, що відчуєте цілу гаму далеко не найприємніших емоцій.

6. Діва
Діви вважають себе досконалими, і будуть засуджувати будь-кого, кого зустрінуть, в будь-якому місці і в будь-який час. Якщо ви коли-небудь зустрінетеся з Дівою, ви обов'язково упізнаєте, що це Діва.

7. Терези
Терези знають, як зачарувати, але будьте обережні, залишившись з ними за закритими дверима, коли проявиться їхнє справжнє "я". Терези - справжні фріки, і вони знають, як отримати те, що хочуть. І їм все одно, хто постраждає в процесі цього.

8. Скорпіон
Ви не бачили мстивої людини, якщо ви не бачили Скорпіона. Вони не зупиняться ні перед чим, щоб знищити того, хто їх образив. Це означає, що при необхідності вони не пошкодують навіть себе.

9. Стрілець
Стрільці вважають, що вони володіють високою моральністю, і це їхня найбільша помилка. Вони не бачать, що не так з їхніми діями, і це завдає багато шкоди.
Найгірше, що ви ніколи не переконаєте їх в тому, що вони роблять помилку.

У Стрільців геть відсутні фільтри, і вони скажуть практично все, не замислюючись про те, як це вплине на людей, які їх оточують.

10. Козеріг
Козероги володіють допитливим розумом. І вони приховують біль, яка є всередині них. Вони відмовляються від кохання, щоб просуватися по кар'єрних сходах. Але на той час, коли вони зрозуміють, в чого вони дійсно потребують, може бути занадто пізно.

11. Водолій
Водолії нарциси, і вони відчувають нестачу в співчутті і дистанціюються емоційно. Вони ніколи не перестають думати, як їхні дії можуть вплинути на інших, і в кінцевому підсумку знищують себе таким чином.
Ви можете помітити холодний ореол навколо Водолія. І це не тільки тому що вони народилися взимку. Їм складно довіряти людям, і через це їх часто вважають нечутливими.

12. Риби
Риби вважають, що знають про подвійність своєї особистості, але вони навіть не здогадуються про глибину своєї темної сторони. Представники цього знака - як дві Риби, які плавають у різних напрямках. Вони хочуть бути хорошими, просто темрява їх занадто спокушає.

Нагадаємо, астрологи сказали, хто стане головним везунчиком в листопаді.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи сказали, які знаки Зодіаку найбільш емоційні

Також Знай.ua писав, як ведуть себе закохані знаки Зодіаку.