Еротичний гороскоп на 18 жовтня Овен

На багато ваших пропозицій у ліжку, ваш партнер може не погодитися. Але це ж ще не означає, що їх не варто висловлювати. Так дізнаєтеся, на що він готовий, що – ні.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Телець

Постарайтеся підключити до ваших любовних ігор щось ще, крім самих ваших тіл. Вибирайте те, що точно сподобається вам обом.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Близнюки

Близнюки сьогодні будуть далекі від реального світу, власні мрії про кохання займають їх набагато більше. Обміркуйте їх гарненько, щоб потім втілити в життя.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Рак

Не намагайтеся дати вашим відносинам певну назву. Насолоджуйтеся теплом і енергією, які отримуєте один від одного.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Лев

При будь-яких еротичних контактах, а особливо незапланованих, яких сьогодні може бути достатньо, пам'ятайте про безпеку. І зараз мова не тільки про контрацептиви.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Діва

В цей день, поки ви ведете тихий домашній спосіб життя і ні про що не підозрюєте, на вас готується еротичний замах. Придивіться уважніше до оточуючих.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Терези

Вам здасться, що якість набагато важливіше кількості. Але ось ваш партнер буде іншої думки. Доведеться якось домагатися компромісу.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Скорпіон

Частіше говоріть про свої відчуття коханому. Можете не соромитися, Венера в цей день протегує вам. Так що, якщо хочете повтору, кажіть швидше.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Стрілець

Перш ніж приступати до пестощів фізичних, попрактикуйте ласки вербальні. Розкажіть вашому партнерові про те, який він чудовий, наскільки прекрасне його тіло і як він відрізняється від інших.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Козеріг

Козерогам сьогодні добре б зайнятися медитацією, оскільки внутрішньої гармонії їм буде явно не вистачати. Ви будете у всьому дисонувати з партнером, якщо нічого не зробити.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Водолій

Водолії в цей день можуть занадто покладатися на власне чуття в любовних іграх, хоча воно не дуже добре буде працювати. Постарайтеся хоч не образити ненаглядного.

Еротичний гороскоп на 18 жовтня Риби

Зірки радять вам разом з коханим спочатку пограти в інтелектуальну гру. Шахи потім можна буде ефектно скинути зі столу і зайнятися сексом прямо на ньому.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.