Гороскоп на 18 жовтня Овен

Краще, щоб в цей день навколо вас було побільше людей. День відмінно підійде для дружнього і ділового спілкування, використовуйте це.

Гороскоп на 18 жовтня Телець

Раніше вас несло потоком і ніяких зусиль не потрібно, але зараз він починає вичерпуватися. Краще займіться тихими і мирними розвагами.

Гороскоп на 18 жовтня Близнюки

В цей день багато хто будуть ставитися до вас прихильно і всіляко проявляти увагу. Не варто ображатися на жарти, це не зі зла.

Гороскоп на 18 жовтня Рак

День буде не дуже приємним. Ви можете зрозуміти, що близька людина не заслужила довіру, з якою ви раніше до неї ставилися.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Гороскоп на 18 жовтня Лев

Сьогодні ви зможете показати оточуючим ті чудові якості, які вони раніше у вас не помічали. Але варто зазнатись, і відразу весь ефект пропаде.

Гороскоп на 18 жовтня Діва

Сьогоднішній день у багатьох відношеннях буде вкрай напруженим. Підготуйтеся до нього і мобілізуйте весь свій спокій.

Гороскоп на 18 жовтня Терези

Не варто дозволяти іншим займатися тим, що ви й самі можете зробити. Навіть якщо вийде погано, не засмучуйтесь, у інших вийшло б ще гірше.

Гороскоп на 18 жовтня Скорпіон

Події цього дня зіграють вам на руку, головне зрозуміти, як використовувати свою перевагу. Але не думайте занадто довго, ситуація швидко зміниться.

Гороскоп на 18 жовтня Стрілець

Ви зіткнетеся з людською недосконалістю, але не дайте їй захопити вас зненацька. Не сподівайтеся на компетентність оточуючих.

Гороскоп на 18 жовтня Козеріг

Вашу свободу в цей день нічого не буде обмежувати. А навіть якщо і спробує, то ви маєте повне право прогнати це щось геть.

Гороскоп на 18 жовтня Водолій

Оточуючі в цей день будуть занадто багато розмовляти, що не зможе не позначитися на їх роботі. Так що вам доведеться працювати за десятьох.

Гороскоп на 18 жовтня Риби

Сьогодні має статися щось несподіване, але ніяких неприємностей ця подія не принесе. Навпаки, ви будете тільки раді зміні обстановки.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.