Найбільш неоднозначним зодіакальним знаком (положення Сонця), мабуть, є Скорпіон, оскільки нікого він не залишає байдужим. Правда, одним він подобається, а іншим – навпаки, зовсім не до душі.

Астролог розповіла про спектр відчуттів тих, чия Венера перебуває у Скорпіоні, про вплив на особисте життя, а також про переживання, які вони викликають у інших. Детальніше про це пише MoyGoroskop.

Астролог розповіла про Венеру в Скорпіоні

Зі слів астролога, та величезна кількість турботи, піклування, покровительства, які Венера в Скорпіоні проявляє до партнера, може "отруїти" навіть найідеальніший союз. Що цікаво, неусвідомлене прагнення до контролю проявляється, наприклад, у майстерному створенні комфорту і так званій "хазяйській жилці".

У випадку, якщо партнер своїми діями порушує звичний спосіб життя та ставить під загрозу безпеку і стабільність, у відповідь він отримає образи, звинувачення, нав'язування почуття провини. Емоційне ігнорування та позбавлення партнера колишнього комфорту стануть піком своєрідної "помсти".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Астролог розповіла про Венеру в Скорпіоні

Люди, у яких Венера в Скорпіоні, схильні до залежних відносин та дуже ревниві. Та, оскільки, ревнощі є наслідком заниженої самооцінки, тому, крім ризику втратити свою стабільність, людина ставить рід ризик ще й власну цінність.

Досить рідко, та все ж буває, що власник цього зодіакального знаку йде на зраду. У такі моменти мотивує їх сильне бажання помсти та відновлення своєї самооцінки. В результаті людина опиняється біля "розбитого корита": незадоволена та невпевнена у відносинах.

Астролог розповіла про Венеру в Скорпіоні

Після опрацювання астрологічного показника "Венера в Скорпіоні" у життя приходять зміни. Світогляд людини змінюється і вона не робить нічого такого, що може зачіпати свободу іншого. Венера в Скорпіоні в опрацюванні дає багато свободи своїй другій половинці – мається на увазі про свободу вибору. Тоді людина залишається зі своїм партнером не з почуття обов'язку, а через важливості і цінності його для тебе.

У відносинах з’являється здатність приймати один одного, незважаючи на різницю цінностей, інтересів чи бажань. Можна стверджувати, що стосунки пари переходять у стадію зрілої любові, де немає місця маніпуляціям.

Астролог розповіла про Венеру в Скорпіоні

Вище були описані два абсолютно протилежних прояви у кожної окремо взятої людини з таким астрологічним показником. Далеко не всім вдається вийти на вищий рівень відносин. Астролог підкреслює, що для змін потрібні постійний саморозвиток, легкість самовираження, прийняття себе і партнера.

Нагадаємо, раніше склали східний гороскоп на 2020 рік

Як повідомляв портал "Знай.ua", склали пророцтва про Україну

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, які знаки Зодіаку найбільш емоційні