На думку езотериків, деякі фотознімки краще викидати по закінченню часу для того, щоб не накликати на себе біду.

Плями

З часом на деяких фотографіях виникають плями. Іноді навіть неможливо визначити, чому вони з'явилися. Езотерики вважають, що пляма на знімку — це вагома причина позбудеться від нього. Таким чином, фото іноді натякають, що людина, яка на ньому зображений, незабаром важко захворіє.

До того ж, якщо підозрюєте, що плями розташовані на певній людині, то йому слід пройти повне медичне обстеження. Більш того, ці плями говорять ще й про пристріт або псування, а також несуть в собі темну енергетику. Краще такі фотографії замінити на більш свіжі.

Померлі

У більшості випадків, у кожного в домі зберігаються знімки померлих бабусь, дідусів та інших родичів. Такі фото часто є лише в єдиному екземплярі і вважаються цінними. Однак виставляти їх на показ не слід, так як знімки покійних несуть у собі відповідну енергетику.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

До того ж, це ще не означає, що всі знімки необхідно спалити. Якщо це всього лише фото, то його слід тримати в закритому місці. Однак, є на знімку зображена похоронна процесія або труну, то їх необхідно зберігати в конверті з щільного паперу.

Злі люди

Трапляється так, що людина просто ненавидить усіх навколо і шукає привід, щоб з кимось посваритися. Він постійно бреше за спиною і влаштовує різні каверзи.

Якщо ж ви зберігаєте в будинку фото з такими людьми, то потрібно відразу ж від них позбутися. По-перше, вигляд цієї людини не буде приносити задоволення. По-друге, його згубна енергетика може погано позначатися на здоров'ї як вашої родини, так і вашому.

Природа

Слід запам'ятати, що не всі фотографії з зображенням природи несуть в собі позитивну енергетику.

Не потрібно вішати фото, на яких зображені різні природні катаклізми, містичні місця або ж зламані квіти. Подібні знімки зберігають прикрості інших людей і можуть принести у ваш будинок негативну енергетику. Якщо все-таки хочете прикрасити свій будинок чимось містичним, то краще виберіть картини, так як вони не схильні переносити погану енергетику.

Нагадаємо, чого категорично не можна робити в п'ятницю, 13 числа.

Як повідомляв портал Знай.ua, народні прикмети розкажуть українцям, до чого починає горіти обличчя.

Також портал Знай.ua писав, що відомі повір'я, пов'язані з віником, які можуть покращить життя сім'ї.