Серія романів британської письменниці Джоан Роулінг про чарівника Гаррі Поттера назавжди поселилася у серцях мільйонів фанатів. Навіть після закінчення саги прихильники не забувають про улюблену історію. Так, пара вирішила побратися у стилі Гаррі Поттера, але фотограф дещо не зрозумів.

У мережі набирає популярність весільний фотоальбом подруг Кейлі та Емі, які вирішили влаштувати тематичне весілля і не пошкодували на це ні грошей, ні часу. Ось тільки весільний фотограф зіпсував усі старання пари.

Дівчата витратили близько 5 тисяч фунтів стерлінгів, щоб відтворити ту саму атмосферу магічного світу, політати на мітлах, битися на паличках і заглянути в ліс, повний чудовиськ. Навіть свідоцтво про шлюб Кейлі та Емі підписували пір'ям.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Та фотограф вирішив додати трішки авторського бачення світлин і явно переборщив з фотошопом. Джо Хейг ніколи раніше не чув про Гаррі Поттера, проте сам він тепер зірка соцмереж. Світлини вийшли зовсім не схожими на те, що ми бачили у фільмах про Гаррі Поттера.

"Я хотів зробити фотографії реалістичними й чарівними, тому використовував блискавки, мітли і різні ефекти, які дійсно оживили фотографії", - поділився Хейг. Ось тільки в соцмережах його старання не оцінили.

Нагадаємо, Бонні і Клайд позаздрять: хитрун провернув найшвидше пограбування в історії - всього 30 секунд.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, знайди мене у Луврі: добірка фото, де люди виявили своїх двійників на картинах.