Еротичний гороскоп на 16 жовтня Овен

Весь день ви будете сильно працювати, але не на роботі, а в ліжку. Варто подбати про одяг, їжу, воду і м'яку подушку.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Телець

Ви можете зробити сьогодні несподівані вчинки. Такі пригоди навряд чи оцінить ваш партнер. Та й ви приділите йому замало уваги, радіючи.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Близнюки

Ранок буде найбільш вдалим в сексуальному плані для Близнюків. Так що встаньте раніше, щоб не запізнитися на роботу. До вечора у вас вже не залишиться сил.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Рак

У вашому ліжку опиниться більш досвідчена людина, ніж ви самі. Не втрачайте такої можливості, у нього можна багато чому навчитися, а це завжди відмінно.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Лев

Навряд чи ви з кимось переспите сьогодні. У вас просто не вистачить сил на це. Все, чого від вас можна домогтися, це ніжних обіймів і поцілунків на ніч.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Діва

Діви можуть виявитися небезпечними для оточуючих. Навіть в сексі з ними потрібно бути обережніше. Хоча хтось може і прийти у захват від виду розлютованої фурії.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Терези

Ваші сексуальні бажання не знайдуть виходу у цей день. Просто всі шанувальники ніби крізь землю провалилися. Якщо вранці знайдете гідний об'єкт, ні за що не відпускайте його до вечора.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Скорпіон

В цей день є всі шанси, що у вас з'явиться ідеальний партнер. Про такого ви і мріяли. Підготуйтеся до такої доленосної зустрічі.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Стрілець

Вашому партнеру буде дуже важливо зрозуміти, що ви дуже раді його успіхам і насолоджуєтеся ласками. Інакше його пристрасть швидко випарується.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Козеріг

Козерогам зірки радять на час відмовитися навіть від спілкування з протилежною статтю. Не потрібно від всіх тікати, але близьких відносин уникайте.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Водолій

Ви станете більш сприйнятливі до компліментів і маленьких подарунків. Хочеться вам романтики. От тільки оточуючі не сильно поділяють ваш ентузіазм.

Еротичний гороскоп на 16 жовтня Риби

Розчарування не за горами, якщо ви покладаєте великі надії на сьогоднішнє побачення. Непоганий секс – максимум, що може вийти зі спілкування.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.