До Землі на величезній швидкості мчить гігантський астероїд. Фахівці кажуть, що він має силу, здатну знищити все людство. Величина астероїда здатна вразити найбільших скептиків, пише Рoliteka.

Експерти NASA дали оцінку можливого зіткнення з планетою і розповіли про можливі наслідки. Так, до Землі наближається гігантський астероїд діаметром 340 метрів, який встигли фахівці вже охрестили ім’ям головного Бога Хаосу”.

Фахівці вважають, що можливість зіткнення з астероїдом невисока, але якщо це станеться, то астероїд такого розміру з легкістю зітре з лиця Землі велике місто.

Космічний об’єкт відкрили ще в 2004 році, а через років у NASA заявили, що астероїд пройде всього в 19 000 миль від поверхні Землі. Але через час відомий астроном Майкл Хорн заявив, що аналітики відверто облажалися, бо, за його обчисленнями, астероїд проб’є Землю.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Від піднятої пилу спочатку настане вулканічна зима, але після, з накопиченням парникових газів, Земля через пару десятиліть перетвориться на Венеру. На щастя, для тих, хто вижив при ударі все це буде не відразу, а трохи згодом – через 20, 30 або більше років, можливо, через пару століть. Але в момент удару практично вся Європа буде знищена вогнем", – підкреслив вчений Хорн.

астероїд-вбивця

Він стверджує, що гігантський астероїд вріжеться в Землю між Північним морем і Чорним морем включно. Падіння космічного об’єкта викличе в літосфері величезні тріщини, через які вийдуть хмари вулканічних газів. При цьому вогнем буде знищена вся Європа і окупований російськими військами Крим.

Про те, чи видно буде небесне тіло без допомоги спеціальних пристроїв, наразі не повідомляється.

Нагадаємо, вчені збираються відправити експедицію до астероїда Психеї, яка складається з коштовних металів.

Як повідомляв портал Знай.ua, астероїд DF31 може зіткнутися з нашою планетою уже в 2020 році

Також Знай.ua писав, Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття. Він заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запускам і випробуванням ракет його компанії