Еротичний гороскоп на 14 жовтня ОВЕН

В цей день ваш секс буде настільки оригінальним, що всі автори книжок із сексології кусатимуть собі лікті від заздрощів: їм такого і в голову не приходило.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ТЕЛЕЦЬ

Зірки радять вам проявити сміливість і наполегливість у цей день. Приміром, покладіть свою відверту фотографію другій половинці в гаманець. Нехай йому заздрять!

Еротичний гороскоп на 14 жовтня БЛИЗНЮКИ

У понеділок вашому партнерові захочеться показати вам свої еротичні таланти. Вам залишиться тільки радіти своїй удачі і захоплюватися вашим чудовим коханцем.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня РАК

В цей день зовнішні фактори можуть вплинути на ваше особисте життя. Постарайтеся ненадовго відкласти робочі справи, інакше ваш партнер подумає, що він перестав приваблювати вас.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ЛЕВ

У понеділок астрологи радять вам скористатися «стріляниною» очима, щоб спокусити людину, яка подобається. Відверті вбрання варто доповнити відповідним поглядом.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ДІВА

В цей день вас не відпустять напади нарцисизму. Врятує вас від браку уваги лише дзеркало, в яке ви цілком можете милуватися своєю неземною красою.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ТЕРЕЗИ

У понеділок ваш партнер засмутиться через те, що колишнє враження від інтимних відносин пішло в минуле. Зірки радять не надавати великого значення ностальгії.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня СКОРПІОН

В цей день вам не вдасться вирішити проблеми звичайною зміною обстановки. Доведеться докласти чимало зусиль для поліпшення інтимних відносин з партнером.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня СТРІЛЕЦЬ

В цей день ви можете поводити себе трохи егоїстично, очікуючи, що партнер буде цілком і повністю танцювати під вашу дудку, виконуючи всі бажання, як золота рибка.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня КОЗЕРІГ

В цей день Козерогам краще всього дотримуватися целібату і утриматися від любовних ігор у ліжку. Замість цього влаштуйте кіномарафон з другою половинкою. Фільми можуть бути дорослі.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня ВОДОЛІЙ

У понеділок вам захочеться гострих відчуттів під час інтиму. Загляньте перед сном у магазин еротичних товарів і придбайте щось нове на вечір.

Еротичний гороскоп на 14 жовтня РИБИ

В цей день ви не зможете передбачити поведінку партнера в ліжку. Навіть намагатися не варто. Це тільки відволікатиме вас від отримання еротичної насолоди.