Відомий астролог Павло Глоба розповів, яким знакам Зодіаку пощастить у листопаді. Для деяких листопад стане переломним моментом у житті: зірки можуть значно поліпшити ваше фінансове становище, допомогти отримати нову посаду і знайти щастя в любові. Яким же знаків посміхнеться удача:

Близнюки

Вже з перших днів листопада Близнюки відчують, що їхня робота нарешті зрушиться з мертвої точки, і вони можуть зайняти престижну посаду. Підвищення допоможе Близнюкам вирішити і грошові питання. У другій половині місяця Близнюків чекає любов: відносини зміцняться і стануть тепліше, а ті, хто досі не знайшов свою половинку, мають всі шанси її зустріти.

Лев

У листопаді Леви зможуть почати нові проекти, результати яких можна буде отримати вже до кінця осені. Однак, Левам необхідно уважніше ставитися до нових партнерів - можуть попастися брехуни. Глоба зазначає, що Левам потрібно не забувати про сім'ю і коханих, не потрібно йти в роботу з головою. Ближче до кінця місяця життя знову увійде в гармонійне русло.

Козеріг

До двадцятих чисел листопада у Козерогів на роботі не виникне жодних проблем. Можна сміливо влаштовувати ділові зустрічі та заводити нові знайомства. Глоба додає, що листопад буде хорошим місяцем для подорожей. В цілому, місяць буде для Козерогів вдалим і стабільним, проте ближче до кінця місяця можуть початися розлади в сім'ї. З цим потрібно бути акуратніше.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Водолій

Листопад буде наповнений масою цікавих подій у Водоліїв. Кар'єрне зростання і нові знайомства точно будуть в цьому місяці. Можливі невеликі сварки на роботі, але на них не треба звертати особливо увагу. Глоба рекомендує Водоліям визначиться з тим, чого вони хочуть, і грамотно розраховувати свої сили, а не розпорошуватись на все підряд. Тоді у них обов'язково вийде задумане.

Нагадаємо, раніше еротичний гороскоп на 13 жовтня: хто займеться "полуничкою" в незвичайному місці.

Також Знай.uа писав, що Стрільці саркастично жартують, а Раки постійно червоніють: як ведуть себе закохані знаки Зодіаку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що астролог назвав найбільші рабські знаки Зодіаку.