Осінь - період холодної дощової погоди та довгих вечорів. Щоб зробити їх трішки кращими, пропонуємо вам добірку чудових серіалів, які точно не залишать вас байдужими.

"Місії" (Missions)

Це вже другий сезон однойменного серіалу. Після провалу марсіанської місії, заявленої в 1-му сезоні 2017 року, група космонавтів на чолі з фінансистом-мільярдером повертається на Марс у 2-му сезоні, бо та космонавтка, хто залишилася, виявляється, не загинула, і тепер вона їх ментально кличе. Красиві кадри, чудова музика та хороша гра акторів зроблять перегляд приємний та релаксуючим.

Картковий будинок

Безжальний і хитрий конгресмен Френсіс Андервуд та його дружина Клер ні перед чим не зупиняться, щоб пробитися на самий верх. Ця гостра політична драма відкриває перед глядачами закулісний світ округу Колумбія - світ, в якому правлять жадібність, секс і корупція.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Стріла

Це американський драматичний, пригодницький серіал, заснований на коміксах про супергероя з DC Comics — "Зелена стріла". Олівер Квінн п'ять довгих років вважався загиблим. За час, проведений на острові, який іменується Чистилищем, багато чого змінилося, змінився і він сам. Він був плейбоєм і купався в грошах, безглуздо пропалюючи життя. Але в розпещеному грошима молодому красені виявилося більше мужності і сили, ніж здавалося. Оліверу довелося "померти", щоб стати іншою людиною.

Форс-мажори

Це американський комедійно-драматичний телесеріал. Майк Рос з дитинства мріяв стати юристом, але через шахрайства (спроби продажу результатів тесту з математики) був відрахований з коледжу. Він володіє феноменальною пам'яттю і блискучим розумом, але за волею долі йому доводиться перебиватися випадковими заробітками.

"Джентльмен Джек"

Ще один серіал від BBC One "Джентльмен Джек" із Суранною Джоунс у головній ролі. Британо-американська історична драма, сценарій до якої написала Саллі Вейнрайт ("Щаслива долина"), оповідає історію відомої землевласниці і промисловця Енн Лістер. Після багатьох років екзотичних подорожей у 1932 році вона повертається до Західного Йоркширу. Це історія її кохання, а також стосунків зі слугами і конкурентами, що намагаються знищити її.

Нагадаємо, трепетна Катерина Кухар розкрила секрет успіху: "Якщо прокинувся і нічого не болить, значить помер".

Як повідомляв Знай.uа, красуні із "Топ-моделі по-українськи" влаштували дику бійку за головну вершину: хто продефілює додому.

Також Знай.uа писав, Шерлок невиліковно хворий: Камбербетч налякав шанувальників зовнішнім виглядом.