В нашій Сонячній системі за Нептуном ховається мініатюрна чорна діра. Про це розповідає інтернет видання Хвиля.

Таку теорію висунули вчені фізики Джеймс Унвин з Університету Іллінойсу в Чикаго і Якуб Шольц з Інституту фізики елементарних частинок Даремського університету.

9 планета

Вчені вважають, що об'єкти, які обертаються навколо Сонця за межами Нептуна, - дивне явище. На таку поведінку, за словами фізиків, повинна впливати дуже масивна планета. Але вона поки що не знайдена. Так, вчені висунули теорію, яка пояснює дивний рух об'єктів впливом гравітації чорної діри невеликого розміру з тенісний м'яч.

Багато хто називає цю теорію малоймовірною і абсурдною. Однак вона має право на існування, адже стовідсотково ще не досліджена.

Сонячна система

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Для підтвердження і перевірки теорію, планується досліддження космічного телескопа Фермі в пошуках гамма-сплесків, які могли б допомогти їм ідентифікувати потенційно найбільш невловиме тіло нашої Сонячної системи.

Нібіру готує фатальну атаку на Землю

Слід сказати, що припущення дослідників цілком укладається в теорію формування невеликих чорних дір, які народжуються не тільки в результаті колапсу наднових зірок, але і в набагато менших масштабах. Мініатюрні чорні діри, які можуть уміститися на долоні людини, володіють масою порівнянної з кілька десятків планет розміром із Землю.

Дев'ята планета - гіпотетична планета у зовнішній області Сонячної системи. Її гравітаційний вплив може пояснити статистичну аномалію в розподілі орбіт відокремлених транснептунових об'єктів

Нагадаємо, Нібіру готує фінальну атаку, Земля просто лопне немов кавун під тиском: "Ми вже приречені".

Як повідомляв портал "Знай.ua", супутник NASA помітив таємне світіння, яке налякало людство.

Також "Знай.ua" писав, що астрономи отримали 3 млн. доларів за знімок чорної діри.