Кіт з татуюваннями став зіркою мережі. Зовсім недавно господар заявив про те, що вихованець пропав, передає Politeka.

Боксер з російського Уралу Рустам Шафієв розповів, що у нього пропав лисий кіт з тату. Тварина носив кличку Біс. Спортсмен з котом прославився з-за тюремних наколок.

Господар унікального кота завів аккаунт в соціальній мережі Instagram, де постійно публікував фотографії з твариною. За його життям стежили тисячі чоловік.

Російський боксер пообіцяв тому, хто знайде його кота 191 тисячу гривень (500 тисяч рублів). Він розповів, що кіт вистрибнув з вікна в селищі Первомайський.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Спортсмен вважає, що кота могли вкрасти і переконаний, що рано чи пізно інформація про нього випливе.

У мережі багато не підтримують господаря і вважають, що він знущався над котом і тварина по кличці Біс не дарма втекла від нього.

"Молодець, що дременув, лише б не знайшовся, форест біжи, біжи…. нехай його знайдуть нормальні люди. мені просто цікаво, що у людини в голові відбувалося, коли він на тваринний татуювання бив? зупиніть світ, я зійду", "Він понівечив кота щоб заробляти гроші на рекламі у нього все прописано на сторінці", "Кіт схоже сам втік, від такого "господаря", "Кіт втік, і правильно зробив 👏👏👏", "Не дарма втік", "…Коту безумовно не пощастило, живе в муках, як, наприклад, маніяк зі своєю жертвою (він же любить жертву, і спробуй доведи протилежне.. ), і тут також, своя любов до кота, а той, що господареві голову лікувати треба, сам господар поки не в курсі", — написали коментатори.

Нагадаємо, чому чотириногі улюбленці нападають на людей.

Як повідомляв Знай. ua, скажений бобер-неадекват вбив рибалку, моторошне відео потрапило в мережу.

Також Знай. ua писав, що вінницький гицель почув вирок суду.