Еротичний гороскоп на 24 вересня Овен

Сьогодні вашому партнерові здасться, що він вже не приносить стільки пристрасті вам, як раніше. Його суєта і старання довести зворотне не будуть сприяти еротичним успіхам.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Телець

Відмінний секс починається ще до ліжка, а іноді і до зустрічі. Створіть потрібний настрій партнеру ще на роботі і тоді вас чекає незабутня ніч.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Близнюки

Сьогодні обов'язково з'явиться що-небудь, що не дасть вам насолодитися одне одним. Хоча б вимкніть телефон і дверний дзвінок.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Рак

Раки можуть посумувати до сексу і відразу після. Справа не в обранці і не в самому сексі, просто ви стали занадто сентиментальні, та ще й осінь.

Гороскоп на вересень

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 вересня Лев

Не варто повертатися і навіть розмовляти з колишнім партнером. Тільки не в цей день. Все закінчиться не краще, ніж минулого разу.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Діва

Зірки не радять вам вдаватися в авантюри в інтимному житті. Потім буде дуже складно виправдатися перед оточуючими і перед собою.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Терези

Якщо вам так подобається командувати, то проявіть це в сексі. Але теж постарайтеся не переборщити, дехто може не витримати вашого тиску.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Скорпіон

У вас сьогодні з партнером співпадуть сексуальні бажання. Можете навіть не соромитися розкрити свої найпотаємніші фантазії.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Стрілець

Вам сьогодні дуже важливо вчасно зупинитися. Тільки тамуючи сексуальний голод помірно, можна підтримувати взаємний інтерес ще дуже довго.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Козеріг

Козерогам жінкам більше сподобаються жіночні чоловіки, а Козерогам чоловікам – строгі і грубуваті жінки. Може ви так стараєтеся зарахувати собі чужі риси?

Еротичний гороскоп на 24 вересня Водолій

Вам начебто і хочеться довгої і повільної насолоди, але це тільки на словах. Насправді ж ви спалахнете, як сірник, і так само швидко згорите.

Еротичний гороскоп на 24 вересня Риби

Сьогодні у вашому еротичному житті щось точно зміниться. Швидше за все, зміни будуть на краще, адже без свіжих відчуттів можна і засумувати.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.