Знаки Зодіаку, які обожнюють маніпулювати навіть найближчими людьми.

Скорпіон

Відрізняються загадковістю, тому зрозуміти їх істинні мотиви досить важко. Ці знаки Зодіаку досить гарно відчувають душевні якості, почуття та емоції практично всіх своїх знайомих.

Легко входять у довіру, непомітно тиснуть на болючі місця і підпорядкувати собі будь-кого. Причому вправні вміння Скорпіони застосовують навіть для близьких людей.

У їхніх іграх та інтригах абсолютно немає ніяких меж. Зі Скорпіонами варто постійно бути насторожі.

Скорпіон

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Ваги

Ці знаки обожнюють справедливість і вможуть маніпулювати лише заради благих цілей. Ось тільки яким має бути справжнє благо, і чим всі маніпуляції можуть обернутися, відчувають не завжди.

А коли результати зовсім не такі, як планувалось - це вже засмучує навіть ініціатора таких діянь. Хоча совість ще довго буде мучити. Але сумний досвід лише ненадовго зупинить їх діяльність.

Відійшовши від минулого ситуації, вони швидко знайдуть собі новий об'єкт для допомоги, про яку їх ніхто не просив.

І ось вже коли ситуація складеться вдало, Ваги поспішать похвалитися результатами своїх маніпуляцій. Але далеко не у всіх подібне визнання викличе захват.

Близнюки

Вміло використовують дружелюбність і відвертість заради корисливості. Адже люди сприймають образ Близнюків відкритими і простодушними, зовсім не помічаючи підступності.

Оточуючі розповідають Близнюкам секрети, вважаючи свого співрозмовника абсолютно нешкідливим. Однак вони використовують зібрану інформацію для досягнення власних цілей, абсолютно не замислюючись про наслідки для оповідачів цієї інформації.

Близнюки

Рак

Любителі драми використовують емоційні методи маніпуляції, користуючись співчуттям і наївністю оточуючих.

Раки здатні викликати почуття жалості і співчуття навіть у найбільш бездушної людини. Тому, не маючи інших сильних якостей, вміло користуються чином скривдженої дитини, якого так і хочеться обійняти й пожаліти.

Діва

Діви надто мудрі і обережні, щоб їх підловили на черговий інтризі, тому їх справи завжди завжди успішні. Для них важливий статус у суспільстві. І коли той починає стрімко падати, вони намагаються підняти його методом приниження оточуючих. З метою, аби на тлі цих нікчем здаватися значно кращими і привабливішими.

Нагадаємо, вовк в овечій шкурі: астрологи назвали знаки Зодіаку, які зраджують абсолютно всіх.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи розповіли, які знаки Зодіаку опиняться під захистом ангела.

Також портал Знай.ua писав, як страждають різні знаки Зодіаку.