Планета Х притягує до нас різного роду космічні валуни, зараз вона саме нависла над Землею, пише Рoliteka. Пасажири літака зняли на відео наближення до Землі планети-вбивці. Конспірологи впевнені, що планета Х наблизилася до Землі, і вже в цьому місяці відбудеться кінець світу.

Відомо, що літак летів над океаном під час заходу, і в годині шляху до Тайваню в небі з'явився світиться синій диск, який виднівся за хмарами.

Відомий дослідник аномальних явищ з Тайваню Скотт Уорринг показав нове відео, що доводить, як стверджує він, існування інопланетян. За словами дослідника, запис він отримав від знайомого, який помітив незвичайний об'єкт в небі під час перельоту.

"Це відмінні необроблені кадри рідкісного світиться синього НЛО над океаном. Кращий час побачити НЛО – під час заходу сонця, коли кут сонця прорізує будь прихований в небі корабель, викриваючи його на кілька хвилин", - переконаний Уорринг.

Прибульці

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще
Прихильники цієї теорії стверджують, що "планета смерті" з'явилася поруч з Нептуном, однак зараз її гравітація добралася вже до центру Сонячної системи.

Нібіру

Нововиявлений планета, що віддалена від Землі всього на шість світлових років, як стверджують астрономи з впевненість у 100%, є близнюком Землі і на ній може існувати життя. Проте пояснити її появу і передбачити зникнення експерти поки не можуть.

Нагадаємо, що прибульці з Нібіру почали діяти: винищення землян почнеться з хвилини на хвилину, відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, прибульці з Нібіру терміново летять на Землю.

Також портал Знай.ua писав, що осколки планети-ката мчать прямо на голови мільярдам людей.