Еротичний гороскоп на 16 вересня ОВЕН

В цей день вашого партнера може потягнути на екзотику. Можливо, вам запропонують вимазатися автозасмагою для того, щоб відчути себе в обіймах темношкірої красуні.

Еротичний гороскоп на 16 вересня ТЕЛЕЦЬ

16 вересня вам раптово зізнається у почуттях людина, яку ви і не підозрювали в цьому. Не потрібно приймати поспішних рішень, прислухайтеся до свого серця.

Еротичний гороскоп на 16 вересня БЛИЗНЮКИ

В цей день ваш партнер запитає про деякі деталі вашого інтимного життя до того, як він з'явився в ньому. Постарайтеся розповісти свою історію максимально правдиво.

Еротичний гороскоп на 16 вересня РАК

В цей день робота змусить забути про те, який прекрасний секс із коханою людиною. Постарайтеся згадати про все це до вечора, інакше доведеться з'ясовувати стосунки з вашим партнером.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 вересня ЛЕВ

В цей день партнер захоче домогтися від вас реакції на його слова. Не факт, що у нього це вийде. Ви можете не зрозуміти його намірів, а може бути, не захочете їх бачити.

Еротичний гороскоп на 16 вересня ДІВА

Цей день буде спокійним у Дів, а на любовних фронтах все чудово. Друга половинка вас чимось порадує. Так що чекайте на приємний сюрприз вже ввечері.

Еротичний гороскоп на 16 вересня ТЕРЕЗИ

В цей день вам доведеться вчити вашого партнера азам любовного мистецтва. Або він менш досвідчений, або спеціально все забув через вашу неземну вроду.

Еротичний гороскоп на 16 вересня СКОРПІОН

Цей день принесе вам багато розчарувань. Якщо ви довго на щось сподівалися, то цього не станеться. Шукайте поради у близьких людей, вони завжди вас підтримають у справах любовних.

Еротичний гороскоп на 16 вересня СТРІЛЕЦЬ

16 вересня родичі і друзі спробують перешкодити вам отримати еротичне задоволення. Вони можуть прийти в гості в невідповідний момент.

Еротичний гороскоп на 16 вересня КОЗЕРІГ

В цей день ніхто не посміє суперечити вам. Швидше за все, ви проігноруєте кривдника і зосередитеся на іншому потенційному партнері.

Еротичний гороскоп на 16 вересня ВОДОЛІЙ

В цей день зірки радять діяти навмання, щоб викликати у партнера позитивну реакцію. Прислухайтеся до своєї інтуїції, і все піде, як по маслу.

Еротичний гороскоп на 16 вересня РИБИ

Чашечка кави наодинці з вашою половинкою, світська розмова і ласкавий дотик до улюбленої руки – і навколишні здивуються вашій щасливій усмішці.