ОВНИ - Випробують на собі всі "радощі" ревнощів, яка зводить з розуму. Причому постраждають навіть ті, хто здавалося б, ніяким чином не зобов'язаний зберігати вам безмежну вірність: наприклад, ваші колишні і навіть просто близькі друзі!

ТЕЛЕЦЬ – Ваша безпосередність у проявах сексуальності сьогодні послужить вам добру службу. Завдяки їй, вам вдасться уникнути вельми неприємного пояснення з того чи іншого приводу.

БЛИЗНЮКИ – Важливо в цей день для них дивитися на коханих незамутненим поглядом і не панікувати, що б не трапилося. Адже сьогодні ви відчуваєте себе на історичній арені, як риба у воді, і будь-які перешкоди і перепони вам байдуже.

РАК – Партнер може запропонувати вам оригінальні і незвичайні способи інтиму. Не губіться і пропонуйте свої ідеї. Наприклад, за старим німецьким звичаєм, можете надіти побільше довгих спідниць, під які і повинен відправитися ненаглядний. Вищим пілотажем вважається, зробити це так, щоб оточуючі люди нічого не помітили.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

ЛЕВ – Спробуйте сьогодні стримувати своє лібідо, адже воно буде тягнути вас на пригоди. Вас буде буквально розривати на частини від пристрасті до милого партнера і до того, зв'язок з ким буде зовсім недоречною.

ДІВА - Вам доведеться виконати сексуальне обіцянку, яку ви дали вашому партнерові досить-таки давно і про який вже встигли геть забути. Однак він, на ваш жаль, про це пам'ятати, і вам обов'язково пригадає.

ВАГИ – День експериментів. Ваш інтим буде схожий на номер акробатів з безліччю поз і задоволення. Все чудово, головне в процесі любові не розвалити ліжко і не зламати собі що-небудь важливе. А в іншому повний порядок.

СКОРПІОН - Пора навчитися говорити партнерам про те, що у них не дуже виходить. Терпіння має властивість закінчуватися, якось скінчиться і ваше, так що поки не пізно, спробуйте сказати ненаглядному, що вам більше подобається в ліжку, наприклад, бути зверху, а не так як у вас зазвичай відбувається.

СТРІЛЕЦЬ – Стрільці сьогодні можуть рвати і метати, оскільки не виходить те, чого їм найбільше хочеться. І справа зовсім не в тому, що вам попався невмілий коханець, а в тому, що ви самі не дозволяєте подій скластися по-іншому.

КОЗЕРІГ - Ви зможете відкрити нові таланти у своїй другій половинці. Природно, це не може не порушувати, так що ви будете займатися любов'ю з задоволенням і великою вдячністю.

ВОДОЛІЙ – Еротичний трепет вам може принести видовище того, як люди працюють. Це послужить відмінною базою для рольових ігор зі своїм партнером.

РИБИ - Вашому партнерові захочеться досить жорстких інтимних відносин, з мінімумом попередніх ласк, погладжувань і компліментів. Постарайтеся знайти золоту серединку: вона точно є.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку отримають фінансовий бонус.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекає справжня любов.