Дівчина з Мелітополя візьме участь у шоу на центральному телеканалі. Вона пройшла кастинг популярного шоу "Майстер шеф" і увійшла в 20-ку, таким чином, ставши претенденткою на головний приз: 500 тисяч гривень та можливість навчатися в паризькій кулінарній школі Le Cordon Blue.

Кастинг на популярне шоу пройшла мешканка Мелітополя Олександра Єфименко, передає "РиаМелитополь".

Олександра Єфименко

Дівчина прагнула до мети потрапити в шоу з 8 років. В цьому році вона вирішила спробувати щастя і не прогадала. Вона змогла подолати всі етапи і увійшла в 20-ку кращих, де буде боротися за головний приз. На кону 500 тис. гривень і можливість навчатися в паризькій кулінарній школі Le Cordon Blue.

"Питання, яке задається найчастіше - це скільки грошей потрібно, щоб потрапити в "Майстер шеф". Відповідаю: я нікому не платила! Сама захотіла, заповнила анкету і поїхала". написала Олександра на своїй сторінці в Instagram

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Майстер шеф

Відзначимо, що в цьому році суддями проекту будуть незмінний Ектор Хіменес Браво, переможниця "Майстер шеф-2" Єлизавета Глінська і кухар Володимир Ярославський. Шоу виходить щоп'ятниці о 19 годині.

Нагадаємо, раніше "Наречена для тата": зневірений фельдшер швидкої допомоги буде шукати любов всього життя на СТБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці поради не врятують від лікарняного ліжка: суддя "МастерШеф" розповів, як правильно зберігати продукти.

Також "Знай.uа" писав, що професійних кухарів перетворять на “Попелюшок”: МастерШеф-9 приготував для них тонну зерна, хто вилетить ще на початку.