Британська веган-активістка намагалася «врятувати» 16 кроликів з ферми, але в результаті її дії згубили близько ста кроленят. Про кричущий випадок пише видання New York Post.

Активістка під псевдонімом Міфічна Міа (Mythical Mia) провела так звану рятувальну операцію на кролячій фермі в місті Осоньо, Галісія. Веганка вкрала 16 тварин, щоб запобігти їх загибелі під ножем м'ясника.

Згодом п'ять вагітних кролиць померли під час її хаотичних пошуків. У місцевій ветеринарній клініці заявили, що ще кільком кроликам дівчина зламала хребти.

Варто відзначити, що багато хто з пухнастиків, яких активістка забрала з собою, були вагітні або вигодовували малят. Через це фермерам довелося приспати 90 кроленят. Більш того, кролицям, які вижили після рятувальної операції Мії, довелося зробити аборти.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

У свій захист дівчина сказала, що фермери стріляли і переслідували її, коли вона рятувала тварин. За її словами, вона була «вся в крові» після походу на кролячу ферму.

Нагадаємо, веганські і вегетаріанські дієти можуть привести до інсульту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілон Маск увічнив котиків у Tesla.

Також портал Знай.uа писав, що гігантський 12-кілограмовий кот за прізвиськом БіДжей з притулку в американській Філадельфії знайшов собі будинок.