Між популярною українською журналісткою Яніною Соколовою і епатажним политдеятелем Михайлом Добкіним розгорілася суперечка під постом про Петра Порошенка. Відповідна публікація з'явилася в Twitter журналістки.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Яніна Соколова на своїй офіційній сторінці в Twitter оголосила про те, що п'ятий президент України Петро Порошенко нарешті погодився на інтерв'ю і зовсім скоро з'явиться в передачі "Рандеву".

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Журналістка запропонувала ставити питання, які цікавлять в коментарях і пообіцяла, що, як завжди, найкращі з них, прозвучать в ефірі.

"Петро @Poroshenko, V Президент України, незабаром у #Рандеву. Питання ставте в коментарях. Кращі, як завжди, прозвучати в ефірі", - пише Яніна.

В коментарях вирішив відзначитися іронічним висловом на адресу екс-президента Михайло Добкін. Він попросив Яніну дещо запитати у Порошенка.

"Не могли б Ви запитати у Петра Олексійовича, як підписатися на Телеграм-канал Портнова? Я не можу розібратися, на які кнопки треба натискати. Хочу бути в курсі важливих подій! Кажуть, він дуже цікаво там пише. Заздалегідь вдячний за відповідь", - пише Добкін.

Соколова не розгубилася і гідно відповіла на такий ексцентричний вчинок. І навіть пообіцяла поставити цей важливий, на думку Добкіна питання в ефірі, але лише з однією умовою.

"Доброго дня, @mdobkin. Я сумувала за Вами. Неодмінно спитаю. Але є одна умова. Прийдете до мене на #Рандеву ? Я ж вже не раз Вам пропонувала. Я ж знаю, що ви як лицар не з зможете відмовити дамі у задоволенні. Чекаю відповіді...😉", - запропонувала журналістка в обмін на питання Порошенко.

Нагадаємо, Соколова жорстко проїхалася "російськомовним щелеп", навіть Парубій допоміг.

Як повідомляв Знай. ua, Соколова елегантно потролила Путіна за "зеленої" енергетики.

Також Знай. ua писав, що Соколова зворушила українців емоційним відео про воїнів ВСУ.