Колишній голова "Соціалістичної партії України", нардеп від партії "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Ківа відкрито заявив, що збирається боротися проти України і українського народу. Відповідне відео було опубліковано на сторінці Facebook Рагу.лі.

"Ми будемо боротися за вас, ми будемо відстоювати інтереси. Для цього ми прийшли в політику, для цього ми отримали вашу довіру. Ваша довіра для боротьби проти України і проти українського народу!" — заявив Ківа.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Ківа, який зробив таке щиросердне зізнання, незабаром дійсно отримає можливість боротися проти українського народу, ставши депутатом Верховної Ради.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"От немає в Україні людини, яка ріже правду в очі краще за Іллю Ківу. І по ходу його не слухають навіть випускачі на каналі, тому що це не тільки пішло в ефір (ну, може, він був прямий, шо вже там), але і залишилося там на віки вічні", — сказано у підписі до відеозапису.

Нагадаємо, кого Зеленський посадив в Кабмін, і хто очолить комітети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.

Також Знай.uа писав про те, соратників Порошенка зібрали в одному місці, українці розлючені.