Гороскоп на 22 серпня Овен

Сьогодні ви можете вести себе злегка шалено. І це не допоможе вам наблизитися до заповітної мети. Устримайте ці пориви, якщо не хочете, щоб день пропав даремно.

Гороскоп на 22 серпня Телець

Цей день стане вирішальним у вашому житті. Не втрачайте жодного шансу. Потім можете дуже сильно пошкодувати про прийняті рішення.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 22 серпня Близнюки

День буде саме таким, що вам буде приємно згадувати про нього холодними вечорами. Краще проведіть його з тим, кого дуже любите.

Гороскоп на 22 серпня Рак

Сьогодні ви будете трохи відірвані від дійсності. Це допоможе вам відпочити, але важливі рішення ви будете приймати не в змозі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Гороскоп на серпень

Гороскоп на 22 серпня Лев

Сьогодні ви будете господарем становища. Ви отримаєте саме те, що хочете і тоді, коли цього бажаєте. Постарайтеся вселити повагу до себе як можна більшій кількості людей.

Гороскоп на 22 серпня Діва

Вам треба зосередитися тільки на одному занятті. Все інше буде вас відволікати, а переробити все і відразу все одно не вийде, особливо якщо ви не знайдете помічників.

Гороскоп на 22 серпня Терези

Сьогодні не ваш голос буде найгучнішим. Краще навіть промовчати, щоб не напружуватися дарма. Зробіть все заплановане завтра.

Гороскоп на 22 серпня Скорпіон

В цей день доля приготувала для вас перешкоду, що вам обов'язково потрібно подолати. Уникнути цього не вийде, така вже хитра доля.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гороскоп на 22 серпня Стрілець

Сьогодні ви можете виявити, що те, що ви вважали своєю особистою справою, раптом стало надбанням широкої громадськості, і вона (громадськість) з задоволенням миє вам кісточки.

Гороскоп на 22 серпня Козеріг

Не варто стримувати своє прагнення висловлювати все словами. У вас сьогодні буде дуже витончена манера висловлювати думки вербальним чином.

Гороскоп на 22 серпня Водолій

Сьогодні ви можете поступитися своїми принципами, але не за власним бажанням. Так змусить вас зробити хтось інший.

Гороскоп на 22 серпня Риби

День буде дуже вдалим, хоча і не відразу таким здасться. Доведеться вам пояснити це не тільки собі, але й оточуючим.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.