Легендарний американський провидець попередив землян про неминучу катастрофу. Екстрасенс, який називає себе Аристиллом, назвав точну дату кінця світу. За його словами, загибель людства побачив у віщому сні. Своїм прогнозом містик вирішив поділитися в Інтернет-мережі, щоб підготувати людей до жахливого майбутнього.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

кінець світу

За словами Аристилла, все живе на планеті згине 10 червня 2307 року. Бачення свідчить, що від трагічних наслідків врятуватися неможливо. Відтак, людству пропонують для економії сил не складати планів пізніше ніж на 10 червня 2307 року. Саме в цей день, заявив таємничий провісник Аристилл, настане кінець світу.

Таким чином, у людства є ще 288 років. Витратити цей час містик пропонує не на пошук можливостей уникнути апокаліпсису, а на насолоду життям. Найперспективнішою колонією поки вважається сусідній Марс.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Автор пророцтва вже здобув славу легендарного. Він жодного разу не помилявся. З невідомих причин, провісник приховує свою особу від сторонніх. Він регулярно публікує на Інтернет-ресурсах свої прогнози, користуючись псевдонімом. Ймовірно, провидець вибрав собі ім'я на честь давньогрецького астронома Аристилла Самоський.

Найбільше лякає той факт, що провидець одним з перших передбачив перемогу Дональда Трампа на президентських виборах у США і передбачав вихід Великобританії із Європейського союзу, який назвали Brexit. Крім того, Аристилл виявився правий з приводу руйнівних землетрусів і цунамі на острові Сулавесі, що сталися в минулому році. Тобто пророцтва провидця збуваютья одне за одним...

Нагадаємо, набита бомбами Нібіру несеться до Землі зі швидкістю звуку.

Як повідомляв Знай. ua, космічний човник NASA "захопив" шматок Сонця, вчені оголосили про революційне відкриття.

Також Знай. ua писав, що кілометровий астероїд лине на Землю.