Стали відомі нові факти нападу Конора Макгрегора на літню людину у пабі Дубліна. Раніше говорилося, що днями екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях вирішив запропонувати всім відвідувачам бару власний віскі. Коли чоловік у віці, який сидів за барною стійкою, відмовився випити, Макгрегор підло вдарив його по обличчю.

Інші гості бару змогли відтягнути спортсмена в бік. Потерпілий звернувся в поліцію. І тепер бійця чекає суд.

Сьогодні журнал The Irish Mirror розповів, що Макгрегор напав на чоловіка за те, що той образив його віскі. "Макгрегор запропонував чоловікові віскі, але той відповів: "Я не хочу пити це лайно, мені не потрібне твоє пійло". Макгрегор з-за цього розлютився не стримався і замахнувся на нього", – надали інформацію з анонімного джерела.

Як ми говорили раніше, на думку Хабіба Нурмагомедова, за інцидент Макгрегор повинен піти за грати. "Навіть якщо літня людина вдарить тебе по обличчю 10 разів, ти не повинен йому відповісти. Ми зобов'язані поважати людей похилого віку. Думаю, Конора повинні посадити у в'язницю. Він повинен задуматися про подію. Сьогодні він б'є старого, а що буде завтра?" - поділився чемпіон абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в легкій вазі Нурмагомедов.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, підбірка кращих рецептів, які вразять ваших рідних.


Як повідомляв раніше Знай.uа, у Дніпрі загинули два хлопця, дуже дивно.


Також Знай.uа писав про те, що наші герої можуть спати спокійно.