Прісноводне озеро Мічиган - найбільше озеро США і належить до групи Великих озер. Його глибина сягає до 281 м, довжина 500 км. У багатьох великих озерах світу спостерігали загадкових істот, проте в Мічігані, на диво, подібних легенд про "водяних монстрів" немає. І тим не менш, у ньому по всій видимості мешкає щось дуже велике і чорне. Те, що нещодавно потрапило на камеру відеоспостереження. Ця відеозапис відразу ж викликала безліч суперечок. Тому що на розмитих кадрах складно визначити, що це таке - величезна змія, вугор або грудку водоростей.


У всесвітню павутину відео виклав місцевий житель Тому Вензел. Він назвав це загадкова істота "нашим місцевим лохнеським чудовиськом". На ролику дивіться рівно посередині в район пристані і майже відразу ж помітите в хвилях довгий чорний силует. У якийсь момент навіть видно його хвіст. Це істота намагається подолати хвилі, які неминуче несуть його на опори пристані. Однак впоратися зі стихією йому не вдається і хвилі протягують її через опори.



Через кілька миттєвостей це істота вже в спокійному темпі випливає з лівої сторони пристані і ховається за кадром. Багато що вказує на те, що це не просто водорості. Істота рухається як живе, спритно викручуючи хвостом, а на його тілі в кінці можна помітити плавники, як у крокодила. Але це звичайно не крокодил, а щось куди більш довге і схоже без лап (та й не тут водяться крокодили). Складно оцінити його розміри, не знаючи точних параметрів пристані. Відомо лише, що висота маяка 12,5 метрів.

Нагадаємо, Бойовики захопили дві сотні людей на Донбасі.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.іа, Джошуа і Руїс домовилися про реванш.


Також Знай.іа писав про те, що тіло невідомого чоловіка виявили на вулиці Пулюя.