Київ здавна був занурений у містику. І до сьогоднішніх днів до нас дійшли не тільки легенди про так звані місця сили, але і дані місця збереглися.

Про це розповіла київська відьма Олеся Остафієва.

Найпопулярніші з місць сили – Лисі гори в Києві. За словами Остафієвої, виявляється, що їх 13, але збереглися лише чотири. Ходять чутки, що одну з незбережених таких гір описував письменник Михайло Булгаков у книзі "Майстер і Маргарита". А саме Лису гору в районі станції метро Чернігівська, якої тепер вже там немає.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

"Ще Лиса гора на Видубичах – коли прийти туди ввечері, там і правда моторошно і напряжно. У Ватикані є список місць сили, в якому дві категорії. У першій – найсильніші, у другий – простіше. Наша Дівич-гора на Видубичах - у першому списку, нарівні з Кайлас в Тибеті, - каже Відьма, - Дослідник Ігор Мехеда розповідав, що в 1998 році з Тибету приїхали чотири ченця молитися і проводити обряди на цій горі. Тоді вони молилися про припинення агресії китайських властей на адресу Тибету. І поки вони проводили обряди на лисій горі, на четвертий день, помер китайський воєначальник Ден Сяопін".

до Того ж, до місць сили відноситься і гора, на якій розташований Хрещатий парк.

"Вважається, що на горі, на якій розташований Хрещатий парк і фунікулер, погана енергетика, там пропадають люди, - повідомляє дівчина, - І таких місць у Києві багато. Є Замок Киевиц, Замок Річарда, в якому вже скільки років ніхто не приживається, Будинок з химерами".

При цьому, енергетика місця сили для кожної людини буде індивідуальним, каже вона. Для прикладу, вважається, що на Замковій горі нульова енергетика, тому людина там отримує те, з чим він прийшов, але, за словами Остафієвої, на неї це місце несе негативний вплив.

"Це все індивідуально. Я, наприклад, люблю ходити по Байкового кладовища. Ще - Голосіївську пустинь, я там дуже розслабляюся, - каже вона, - Причому, мені добре не в самому храмі, а на цвинтарі за ним, де лежать мощі Олексія Голосіївського. Для мене це місце сили в Києві".

Нагадаємо, співачка показала, як відсвяткувала день народження.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Дорофєєва дала відсіч хейтерам нескінченними ногами.


Також Знай.uа писав про те, що Меган Маркл пішла від принца Гаррі і шантажує сином.

<цифра>