Час припущень закінчилося. Польський вчений Марек Слейд вночі 7 серпня дивився в телескоп, як Нібіру підірвав Місяць. На знімках чітко видно, як світиться літаючий об'єкт підібрався до місяця, покружляв над нею, потім стався спалах і він полетів, повідомляє Vladtime.

Уфологи запевняють, що спалах - це кілька вибухів, судячи по яскравості, а корабель явно прибув з Нібіру з метою диверсії проти людства. Якщо експерти не помилилися, то аннунаки підірвали Місяць приблизно о першій годині ночі 7 серпня.

Приблизна швидкість падіння осколків в космосі становить трохи більше 2 км/с або 7200 км/год (з урахуванням сили вибуху, його спрямованості і гравітації супутника). Відстань від Землі до Місяця 384 400 км. Таким чином, осколки Місяця будуть летіти до Землі приблизно 54 години або двоє діб і 6 годин, і впадуть на Землю сьогодні опівдні, плюс-мінус пару годин. І так, до Армагедону залишилося менше кількох годин, за підрахунками вчених.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

на Ймовірність виживання вкрай мала. Уфологи з'ясували, що Нібіру вирішила покінчити з Землею, так як прибульцям знадобився новий будинок набагато швидше, ніж очікувалося. Нещодавно уфологи помітили, що Нібіру почала пульсувати і витягнулася в довжину. Тоді стало зрозуміло, що планета ось-ось буде знищена, а через пару тижнів уфологи побачили, що у Нібіру з'явився вогненний хвіст. Це доводить, що вже стався вибух і планета х неспішно догорає. Єдине нове придатне місце для життя в Сонячній системі – Земля, тому її вирішили терміново почистити від людей. З цими фактами, звичайно, доцільність можуть посперечатися. Адже вночі люди могли бачити Місяць. Уфологи вважають цей аргумент смішним. Люди вже стільки разів бачили два Сонця, що не складно здогадатися - прибульці цілком здатні показати людям те, що їм треба бачити, а не страшну реальність. Хоча це, в будь-якому випадку, вже нічого не змінює. До того часу, вчені продовжують наполягати, що Нібіру не існує.

Нагадаємо, кажуть, що Великий може замінити Зеленського в "Кварталі".


Як повідомляв раніше Знай.uа, Леся Никитюк виставила розкішні форми в бікіні, плескаючись під водоспадом.

Також Знай.uа писав про те, що Євген Кошовий ексклюзивно розповів, як старша дочка вперше відпочивала без батьків

.