Сьогоднішнім ранком в Криму група туристів побачила дивну істоту. З кущів з'явився Пумба-виродок і підійшов до стежки, повідомляє Vladtime.

Виглядав як кабан з дитячого мультфільму, тільки замість п'ятака у нього був товстий хобот, який йому явно був зайвий. Він був брудний, як і належить представникам його виду, але худий. Пумба застиг недалеко від людей і до чогось принюхувався, а потім почав жалібно дивитися на хлопчика, який тримав у руках печиво. Незважаючи на заборона мами, хлопчик кинув пару печенюшек кабану і той підозріло озираючись, ніби можуть відняти, акуратно їх з'їв. Після цього всі почали діставати з рюкзаків продукти і пропонувати дивною свині частування. На зворотному шляху пара відпочиває покликала свиню за собою. Він слухняно підійшов. Подружжя сказали, що заберуть його з собою, коли будуть їхати додому. Нічого іншого від російських туристів ніхто і не очікував, відзначають уфологи.

Вони впевнені, що Пумба-виродок, який випрошує у туристів печиво, секретна зброя аннунаків. Вони знають про слабкості росіян до всяким жалюгідним створінням і їх спробах всіх нагодувати-обігріти. Що стосується вчених, то вони вважають кабана дивним, але не бачать у ньому явних вад. П'ятак міг опухнути від якоїсь хвороби або він просто став занадто довгим із-за незвичайної середовища проживання або в крайньому випадку мутував. Вони родом з Африки, де немає снігу, а в Криму йому доводиться розкопувати мерзлу замлю, щоб добути їжу. Це пояснює і занадто великий п'ятак і худобу.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, Євген Кошовий ексклюзивно розповів про новий актора студії і як старша донька вперше відпочивала без батьків.


Як повідомляв раніше Знай.uа, жителі Харкова просять Геннадія Кернеса навести лад з поштовими скриньками в під'їздах.


Також Знай.uа писав про те, що хлопчика знайшли цілим і неушкодженим.