Завжди залишається загадкою, як зірки впливають на людину, його характер, звички і поведінку. Тільки професійні астрологи можуть точно перекласти "мову неба". Так, експерти склали рейтинг найвередливіших знаків Зодіаку чоловіків.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Можна знайти себе, якщо ти чоловік. Однак і дівчатам, до речі, буде корисно знати, чого чекати. Топ-3 самих шкідливих знака Зодіаку:

Овен

Овен

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Якщо тобі довелось зустріти на своєму життєвому шляху Овна, можеш заздалегідь бігти в аптеку за антидепресантами. Цей представник сімейства баранячих своєю впертістю і егоїзмом, що проявляється з дитячою безпосередністю, може за дві секунди звести тебе в могилу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Близнюки

Близнюки

У жодного знака Зодіаку немає такого дару поставити все з ніг на голову, як у Близнюків. Засумувати з ними не засумуєш, але вже на другому тижні інтенсивного спілкування відчуєш себе чимось на зразок спринтера серед стаєрів, безнадійно відсталим від інших та закатованим до смерті.

Телець

Телець

Телець вважає, що може зробити все, що тільки захоче, а раз так, то чого сіпатися? Він завжди задоволений собою. Навіть у випадку, коли пишатися-то, взагалі нічим.

Нагадаємо, магія 08.08: дзеркальна дата збільшить багатство і успіх, важливо знати один секрет.

Як повідомляв Знай.uа гряде апокаліпсис, Нібіру вже близько: які знаки Зодіаку постраждають першими.

Знай.uа писав, астрологи назвали найкрасивіших людей за знаком Зодіаку: їх чарівності неможливо опиратися.